Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zostarnutý Matt LeBlanc: Toto má byť švihák Joey?!

Matt LeBlanc Zobraziť galériu (8)
Matt LeBlanc

LONDÝN – Stále mu v žilách krv mladíka prúdi! Hoci mu hlavu zdobia šediny a blíži sa k výzoru usadeného tatka, stále miluje žúry. Ruka hore, to je jeho! Americký herec Matt LeBlanc (42) sa poriadne odviazal v londýnskom podniku Mahiki!

Predstaviteľ Joeyho z obľúbeného seriálu Priatelia v tomto čase pracuje vo Veľkej Británii, kde pripravuje nové diely sitcomu Epizódy. Zdá sa, že prácu a zábavu zvláda ľavou zadnou, keďže z party odchádzal až ráno a podgurážený!

Mattova najúspešnejšia herecká kariéra sa spája práve s Priateľmi. Mal len dvadsať sedem, keď v seriály začínal. Fanúšikovia jeho postavu Joey Tribbianiho tak milovali, že vznikol o nej aj samostatný sitcom. Na poli filmu však bohvieako nezažiaril. Objavil sa v menej známych snímkach a čo sa týka trhákov, vidieť sme ho mohli len vo vedľajšej úlohe v Charlieho anjeloch. „Dobre sa naňho pozerá, ale nie je výrazný herecký talent,“ vyjadrujú sa na Mattovu adresu filmoví kritici. Možno zmenia názor po filmovej adaptácii seriálu Priatelia. Jeho tvorcovia sa nechali inšpirovať úspechmi Sexu v meste, a tak by sme sa mali v kinách stretnúť s filmovou verziou v druhej polovici roku 2011.

Čo sa týka Mattovho súkromia, stihol sa rozviesť s modelkou Melissou McKnight, s ktorou má šesťročnú dcérku Marinu. Dnes randí s hereckou kolegyňou Andreou Anders.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu