Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Katy Perry opäť provokuje: Prsia a zadok natrieskané v neopréne!

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry

LOS ANGELES – Za Atlantikom, tam je sveta žiť! Narvete si prsia do obtiahnutej gumenej hmoty a hneď ste v centre pozornosti! Americká speváčka Katy Perry vie, čo je najlepšie pre predaj jej CD.

Mužov si získava svojou zmyselnou ženskosťou a ženy ohromuje netradičným outfitom zo šialených farieb a materiálov. Klobúk dole, zatiaľ jej to vychádza!

V tyrkysových šatách z neoprénu s ružovými palmami sa jej prsia doslova pýtajú von! A tá potvora si je toho vedomá. Ide o svojskú promo kampaň jej nového videoklipu California Girls. Objaví sa v ňom v dráždivých pózach, čo poteší najmä jej mužských fanúšikov. Katy začínala ako gospelová speváčka, takže hlas na to určite má. A keď sa spojí s dobrou produkciu a chuťou predvádzať sa, úspech je zaručený!

Katy Perry nešokuje do takej miery ako Lady GaGa. Nie je ani tak nekonformná, ani sa tak nevysmieva tradíciám. Vsadila skôr na vyzývavosť modelov z minulosti, ktoré prifarbila veselými farbičkami a svojím koketným prejavom. Nech už nakoniec produkuje hocijakú hudbu, každému chlapovi určite pri pohľade na ňu poskočí nielen srdiečko a dobrovoľne odprevadí svoju priateľku či kamarátku na jeden z jej koncertov!

Katy Perry opäť provokuje:
Zobraziť galériu (9)

Kate Perry predstavila v New Yorku nový VW Jetta, viac informácii nájdete TU!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu