Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Eve Mendes nahota problém nerobí: Prsia ako dôkaz!

Sexica Eva Mendes opäť provokuje prsiami Zobraziť galériu (8)
Sexica Eva Mendes opäť provokuje prsiami

NEW YORK – Vyzlečie sa na počkanie! Hoci hollywoodska kráska Eva Mendes (36) nepatrí k najžiadanejším herečkám, svoj sexepíl skrývať rozhodne nemieni. Nahotu si navyše užíva nielen na plátne, ale aj v súkromí – nosiť tieto božské vnady zahalené by bol predsa hotový hriech!

Kubánsky mix dokonalých čŕt tváre a závideniahodných predností u nej funguje dokonale! Dôkazom je zbrusu nové fotenie, v ktorom Eva prepožičala svoje krivky nadchádzajúcemu vydaniu magazínu W. To sa nesie v duchu módnych outfitov a jednoduchej elegancie. Americká diva však ani tentoraz nezabudla na zvedavé zraky mužských fanúšikov. Na odvážnom zábere so zrkadlom si totiž zapózovala s poriadne hlbokým výstrihom, v ktorom poodhalila bujné vnady. Opticky hneď dvakrát!

Provokatívna fotografia svedčí o tom, že Eva sa v rozbehnutej kariére rozhodne neradí medzi puritánky. To potvrdila aj v priloženom rozhovore, v ktorom bližšie popísala svoju záľubu vyzliekať sa pred kamerou: „Nikdy som s nahotou nemala problém, ale neobnažujem sa bezdôvodne. Nie som exhibicionistka. Ale úprimne, pre svoje umenie urobím takmer čokoľvek.“

Ako herečka ďalej uviedla, v Evinom rúchu ju doma možno zočiť pri naozaj nevšedných činnostiach: „Milujem byť nahou. Nahá robím všetko, dokonca aj záhradkárčenie!“ K takémuto postoju bola zrejme vedená od útleho detstva. Svoju liberálnosť totiž zvalila práve na kubánske korene: „Sme Kubánci, na našom ostrove je horúco. Prečo by sme nechodili nahí?“ Ak by všetky kubánske ženy vyzerali ako Eva, muži po celom svete by proti tomu zrejme nenamietali!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu