Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Marisa Miller: Príliš sexi pre amerického diváka!

Marisa Miller Zobraziť galériu (10)
Marisa Miller

LOS ANGELES – Je to vôbec možné? Bezstarostné šantenie supermodelky Marisy Miller (31) v reklamnom spote na videohru Guitar Hero sa vymklo producentom spod kontroly!

Namiesto mierneho náznaku erotiky, ktorý by vyburcoval mladých tínedžerov k rýchlej kúpe horúcej novinky, vsadili na divoké šantenie modelky v spodnej bielizni. Reklama sa do televízií nakoniec nedostala!

V spote sa americká modelka blázni za bubnami, s gitarou a mikrofónom. Predvádza rock ´n roll zo ženského pohľadu v obývačke domu na americkom predmestí. Samozrejme sporo odetá. Jej kolegyňa Heidi Klum, ktorá natočila identickú reklamu v minulosti, si to asi lepšie premyslela, lebo v jej prípade k zákazu nedošlo.

Marisa pritom nie je žiadny nováčik na poli erotických fotiek či natáčaniach videoklipov! Aj keď tvrdí, že bola v mladosti len plachým dievčaťom z Kalifornie, na konte má už množstvo šteklivých editoriálov v plavkách pre časopis Sports Illustrated.

Objavila sa aj v poslednej veľkej reklamnej kampani pre motorky Harley Davidson. Dcéra hipisáckych rodičov v nej mohla demonštrovať svoju životnú vášeň pre tieto čisto mužské hračky a v reklame jazdí na vlastnom Harleyi. Takisto pre fotenie skúšala aj pár motorkárskych trikov, na ktoré by si možno netrúfal ani chlap. Kto by to na ňu povedal!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu