Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lady Mel a jej sexi vystúpenie: Podväzky, otrčený zadoček a nohy dokorán!

Melánia a jej sexi vystúpenie Zobraziť galériu (16)
Melánia a jej sexi vystúpenie

ŽILINA – Priviedla ich do varu! Tanečníčka Melánia Kasenčáková (26), ktorej meno sa spája s reality šou Miliónový tanec, to na nedávnej párty poriadne roztočila. Na parkete sa premenila na zvodnú dračicu.

Melánia je dôkazom toho, že ak sa k vyzývavému outfitu pridajú tie správne pohyby, rozohní to snáď každého. Na vystúpení v istom žilinskom hoteli ukázala, čo dokáže. Asistovali jej pri tom sexi tanečnice a jej priateľ Johny Mečoch.

Spomínanú párty organizovala spoločnosť, ktorá vydáva známy pánsky magazín. Johny počas predstavenia znázorňoval jeho zakladateľa Hugha Hefnera. Na pódium prišiel tanečník v dlhom bordovom župane, ktorý je pre vydavateľa časopisu typickým kúskom oblečenia. Melánia spoločne s ostatnými tanečnicami symbolizovali playmateky, ktoré sa okolo neho točia.

Keď si slovenský Hefner vybral Mel, ostatné krásky sa odpratali na bok. A parket patril už len im dvom. Profesionálni tanečníci sa odviazali natoľko, že Mel nemala problém vystaviť na obdiv zadoček, ktorý jej Johny vzápätí na to potľapkal.

Tento sympaticky pár sme neskôr stretli aj na recepcii. Župan a podväzky však už na sebe nemali. Pravdepodobne si pokračovanie svojho vystúpenia nechali radšej na doma.

Ak chcete vidieť, ako vystúpenie Johnyho a Mel vyzeralo, kliknite SEM.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu