Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Melánia Kasenčákova z Miliónového tanca je tehotná: Dieťa porodí cudzincovi!

Melánia Kasenčáková a jej priateľ Enrico budú čoskoro rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Melánia Kasenčáková a jej priateľ Enrico budú čoskoro rodičmi.

BRATISLAVA – Bude mamičkou! V živote tanečnice Melánie Kasenčákovej (28), známej aj ako Lady Mel, došlo v posledných 24 mesiacoch k výrazným zmenám. Začiatkom roku 2011 sa rozišla s kolegom Jánom Mečochom (34), s ktorým sa dala dokopy počas účinkovania v jojkárskej šou Miliónový tanec. V súčasnosti má brunetka po svojom boku nového partnera Enrica. Mladíkovi s talianskými koreňmi čoskoro porodí prvého potomka.

Melánia Kasenčáková má za sebou mimoriadne plodné obdobie. Počas minuloročného leta zožala úspechy v pracovnej oblasti, keď tancovala na európskom turné svetoznámeho repera Kaneyeho Westa. V súčasnosti sa jej darí hlavne v súkromí. Tanečnica, ktorá v šou Miliónový tanec skončila na druhom mieste, je totiž tehotná.

Brunetka oznámila túto radostnú novinku svojim priateľom z Hip-hopovej fakulty, ktorú má spoločne s bývalým priateľom Mečochom. „Melánia prezradila, že čaká bábätko po mikulášskom vystúpení svojich zverencov,“ dozvedeli sme sa z okolia budúcej mamičky. Otcom dieťatka je jej priateľ Enrico, ktorý pochádza z Talianska. O Kasenčákovej tehotenstve sme chceli vedieť viac. Tanečnica však na naše otázky neodpovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu