Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Opitá Amy Winehouse: Oranžová pokožka a nahá bradavka!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (6)
Amy Winehouse

LONDÝN – Spravila poriadny rozruch! Speváčka Amy Winehouse (26) zase raz spravila v uliciach Londýna poriadne „rošambo“. Nielenže sa bozkávala s neznámymi ľuďmi, ale pri pózovaní pre fotografov jej dokonca vykĺzla bradavka!

Oranžová príšera! To je najnovší imidž divokej speváčky Amy Winehouse. Zrejme má totiž na konte ďalšiu závislosť – od umelého opaľovania. Stmavnutá Amy s klasickými strapatými vlasmi a výrazným mejkapom, vďaka ktorým do veľkej miery pripomína ježibabu, si užila poriadne divokú jazdu. Žúrovala až do piatej ráno!

Na svoj ťah londýnskymi barmi sa speváčka hitu Rehab vyfikla ako sa patrí. Šaty v hlbokánskym výstrihom nechávali predstavivosti len málo priestoru a v jednom okamihu jej z nich dokonca vybehla bradavka! Nezabudla ani na svoje tradičné baletné topánočky, ktoré by sa viac hodili na hodinu tanca ako na pochod nočným Londýnom. Počas neho sa spriatelila s viacerými ľuďmi, ktorých náhodou stretla. S jednou svojou fanúšičkou si dokonca takmer vymenila francúzsky bozk!

Amy Winehouse zrejme v poslednom čase prežíva celkom príjemné obdobie, v jej živote sa totiž objavil nový muž – režisér Traviss. Ten si dokonca už stihol získať aj priazeň herečkinho otca, Mitcha, ktorý o ňom povedal, že je to „veľmi milý, normálny chlapík“. Po predchádzajúcom partnerovi speváčky, ktorí okrem iného pobudol aj vo väzení, je to celkom príjemná zmena, no nie?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu