Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Amy Winehouse v panike: Silikóny ju doviedli do nemocnice!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (8)
Amy Winehouse

LONDÝN – Bolo ti to treba? Speváčka Amy Winehouse (26) doplatila na svoju túžbu stať sa sexicou s veľkými prsiami. Znenazdania ju začali trápiť silné bolesti v jej prednostiach a v panike utekala do nemocnice. Čo sa s ňou len deje?

Bolesti a strach! Také pocity momentálne zažíva anglická speváčka Amy Winehouse. Silné bolesti v prsníkoch, ktoré pocítila pri natáčaní programu Strictly Come Dancing jej nahnali obrovskú hrôzu. „Potrebujem, aby sa na mňa niekto pozrel, moje prsia ma ku*va zabíjajú!“ kričala vraj.

Jej manažér nelenil, okamžite pristavil auto a vyrazili do nemocnice. Kto by si však myslel, že pre Amy je zdravie dôležitejšie ako hlad, mýli sa. Cestou sa totiž museli zastaviť v reštaurácií pre porciu kuraťa – brunetke s hlbokým hlasom totiž nemocničná strava nevonia!

Speváčka hitu Rehab si nechala prsia zväčšiť na veľkosť košíčkov D na jeseň minulého roku – a vôbec sa tým netajila. Veď odkedy ich má väčšie, je ju vidieť s výstrihmi hodnými prostitútok na Hollywoodskom bulvári. Na to, že za svoje nové „melóny“ zaplatila 55 tisíc dolárov, jej však spôsobuje nemalé problémy.

Pred pár dňami si ich bola navyše nechať podvihnúť, čo sa tiež mohlo stať jadrom jej ťažkostí. Nie je vylúčené, že sa Amy bude musieť vrátiť k svojej pôvodnej veľkosti. Radosť by však z toho určite nemala. „Amy miluje svoje krivky a len veľmi nerada by sa ich vzdala,“ prezradil interný zdroj. Všetko je však lepšie ako zdravie v ohrození!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu