Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Amy Winehouse v krutých bolestiach: Opitá si pomliaždila silikóny!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (15)
Amy Winehouse

LONDÝN – Má s nimi len problémy! Odkedy si speváčka Amy Winehouse (26) nechala zväčšiť prednosti, vytrpela si kvôli nim nemálo bolesti. Naposledy si však nepríjemnosti so silikónovými vnadami privodila úplne sama – opitá na mol sa opäť váľala po zemi!

V agónii vlastným pričinením! V takom stave bola britská hviezda privezená do súkromnej londýnskej kliniky, kde si pred siedmimi mesiacmi ľahla na chirurgický stôl. Paradoxné na tom je, že sa v tej istej nemocnici kvôli „novým“ prsiam veľkosti 32D ocitla len nedávno. Vtedy však ukrutné bolesti prišli nečakane a Amy nemala potuchy, čo sa to s jej vylepšeným hrudníkom vlastne deje.

Tentoraz do zdravotníckeho zariadenia prišla takisto hysterická, no pôvod nepríjemných pocitov dobre poznala. Ako prezradil očitý svedok denníku The Sun, speváčka si ublížila, keď sama v byte holdovala alkoholu: „Amy behala hore-dole po chodbách bez trička, pričom zapáchala chľastom.“ Takto podgurážená vraj nešťastne spadla, čoho výsledkom boli narazené rebrá, rozbité čelo a v neposlednom rade... Pomliaždené silikóny!

Aj keď lekári zranenia škandalóznej hviezdy označili ako „nie vážne“, jej agent pre médiá uviedol, že Amy nemá záujem zotavovať sa v súkromí domova: „Klinika sa jej naozaj páči, takže tu zrejme pár dní pobudne.“ Žeby za ten čas chcela stihnúť ďalšiu plastiku?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu