Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajomstvo Šmajdovho fiaska v Let´s Dance: Mamina mala autonehodu!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (9)
Miro Šmajda

BRATISLAVA/KOŠICE – Neodišiel iba kvôli tomu, aby dal priestor lepším tanečníčkam! Topky.sk zistili, že za neuváženým odstúpením Mira Šmajdu (22) z Let´s Dance sa skrýva oveľa viac! Dôležitú rolu v spevákovom rozhodnutí zohrala nedeľňajšia nehoda jeho mamy Yvony (45).

Miro Šmajda bol od siedmeho kola v Let´s Dance pod poriadnym tlakom. Práve vtedy totiž v Horúčke nedeľňajšej noci uprednostnila porota jeho pred tanečne zdatnejšou Elenou Podzámskou. Mnohým divákom to nebolo po vôli, pretože podľa nich by bolo spravodlivejšie, keby v hre zostala herečka. „Veď on ani zďaleka nedosahuje kvality Podzámskej. Nechápem, prečo ho do súťaže dosadili. Nevie ani spievať, ani tancovať,“ zneli reakcie ľudí.

S niečím takýmto sa Mirovi určite nevystupovalo pred kamerami ľahko. Tlak verejnosti ešte zvládol ustáť jedno kolo, kedy vypadla Patrícia Vitteková, no v tom ďalšom nečakane odstúpil. Svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že chce dať priestor lepším tanečníčkam, ktorými sú podľa neho Martina Šimkovičová, Eva Máziková a Nela Pocisková. Hoci svoje slová oľutoval, nevzal ich späť. V šou skončil a o ráznom kroku s odstupom času povedal, že „na mňa doľahol nápor emócií.“ Málokto v tých chvíľach zrejme tušil, čo týmito slovami myslí.

Topky.sk však zistili, že za nimi bola okrem spomínaných okolností aj nepríjemná udalosť. Jeho mama Yvonna totiž mala v nedeľu autonehodu. Známy ju viezol za synom z Košíc do Bratislavy a ich auto skončilo vo zvodidlách. Hoci sa nikomu nič vážne nestalo, speváka to rozrušilo. Rovnako, ako asi každého iného človeka, keby sa niečo podobné stalo blízkemu členovi rodiny.

Hneď na druhý deň si preto superstarista zbalil kufre a odišiel z Bratislavy do metropoly východu. Podľa našich informácií bol ešte včera s mamou. Na dnes má už naplánované nejaké pracovné aktivity v hlavnom meste. Keď sme sa v súvislosti s touto citlivou témou spojili so Šmajdom, povedal iba: „Mamina je OK. Ďakujem.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu