Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šmajdov účet za 10 sekúnd rozmaru: Pokuta od Markízy a okradnutá Štumpfová!

Miroslav Šmajda Zobraziť galériu (6)
Miroslav Šmajda

BRATISLAVA - Musí niesť následky! Spevák Miroslav Šmajda (21) si kvôli svojmu náhlemu a neuváženému rozhodnutiu skončiť v Let´s Dance poriadne zavaril. Nielenže nahneval tisícky hlasujúcich divákov a tiež tanečnú partnerku Katarínu Štumpfovú (24), ešte k tomu obral blondínku o nemalé prachy. A aby toho všetkého nebolo málo, spevákovi hrozí mastná pokuta od Markízy.

Myslel to dobre, no i napriek tomu to poriadne pokašľal. Miro Šmajda, ktorý sa v Let´s Dance dostal až medzi štvoricu najlepších tancujúcich celebrít, urobil v nedeľu večer veľmi zbrklé rozhodnutie. Počas priameho prenosu Horúčky nedeľňajšej noci oznámil, že v šou predčasne končí. K tomuto kroku dospel behom pár sekúnd. Presnejšie od momentu, ako prešla Nela Pocisková s Petrom Modrovským do zóny bezpečia. Krátko nato totiž vzal moderátorom mikrofón a povedal, že odstupuje.  

„Bolo to spontánne rozhodnutie. Neplánoval som to. Je pravdou, že som to v danom momente nezvládol. Doľahol na mňa nápor emócií. No stojím si za tým, čo som povedal. Nela, Evička a Maťa sú lepšie tanečníčky. Uznal som za vhodné odstúpiť ešte predtým, než padol konečný verdikt. Nebolo to vôbec o tom, že by som sa bál výsledku. Konal som iba na základe môjho osobného rozhodnutia. Myslím si, že to bolo maximálne správne,“ povedal tesne po skončení pre topky.sk Šmajda.

Za tento neuvážený krok však bude blondiak niesť s najväčšou pravdepodobnosťou následky. A to v podobe mastnej pokuty, ktorá mu od tvorcov programu hrozí. K odstúpeniu ho totiž neviedli žiadne vážne dôvody. „Televízia v súčasnosti zvažuje, či uplatní voči Miroslavovi Šmajdovi sankcie," povedala topkám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská, ktorá však sumu bližšie nešpecifikovala.

Pokuta však nie je Mirov jediný problém. Nielenže odstúpením sklamal svojich esemeskujúcich fanúšikov a obral Katku Štumpfovú o možnosť obhájiť titul minuloročnej Kráľovnej tanečného parketu, ešte ju aj nepriamo pripravil o peniaze. Tanečnica totiž bude chodiť už iba do hľadiska Let´s Dance, za čo dostane o polovicu menší honorár, ako keby súťažila na parkete. Podľa našich informácií ide v plavovláskinom prípade o slušný balík peňazí. Nečudo, že je na Šmajdu poriadne naštvaná. Uvidíme, aká bude teraz medzi dvojicou atmosféra.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu