Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vittekovej silikónové prsia: Ďalší chirurgický zákrok!

Patrícia Vitteková si chce dať silikóny vybrať. Zobraziť galériu (3)
Patrícia Vitteková si chce dať silikóny vybrať.

BRATISLAVA - Implantáty pôjdu von! Patrícia Vitteková (30), ktorá ešte donedávna drala parket v markizáckom Let´s Dance, prezradila zaujímavú informáciu týkajúcu sa jej pŕs. Ako totiž povedala, skôr či neskôr plánuje podstúpiť zákrok, kvôli ktorému príde o silikóny.

Manželka futbalistu Róberta Vitteka pútala počas hopsania na parkete Let´s Dance 4 pozornosť aj svojimi prsiami. Jej výstrih neraz okomentoval moderátor Martin Pyco Rausch, či predseda poroty Zděnek Chlopčík. Vyzeráte skvelo. Ja som málo kojené dieťa, takže som zaťažený na prsia,“ vtipkoval v jednom kole český odborník na tanec.

Patrícia si však k ukážkovému dekoltu pomohla plastickou chirurgiou. Prsia si dala urobiť pred niekoľkými rokmi. K silikónovým implantátom sa nedávno priznala v markizáckej relácii Reflex.  „Áno, dala som si ich spraviť, keď som mala dvadsať,“ povedala Vitteková. Zároveň však podotkla, že uvažuje o ich odstránení.

Podľa našich informácií chce tento zákrok podstúpiť kvôli tomu, že má so "starými" silikónmi nejaké komplikácie. „Teraz po dvoch deťoch špekulujem, že už by naozaj bolo načase dať ich von. Ratolesti spravia svoje. Už to nie je to, čo bývalo,“ otvorene priznala v spomínanej relácii Patrícia. 

Keď sme ju v súvislosti s touto témou oslovili, odmietla sa vyjadriť. „Nie, ďakujem," odbila nás po otázke, či by bola ochotná poskytnúť rozhovor. Nechajme sa teda prekvapiť, ako nakoniec naloží so svojimi umelými vnadami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu