Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vittekovej to dala porota vyžrať: Vyhadzov a potom... Patríciine nadávky!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (11)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA – Nenechali na nej nitku suchú! Včerajšie ôsme finálové kolo súťaže Let´s Dance 4, v ktorom každý pár predviedol dva tance, sa stalo osudným pre Patríciu Vittekovú (30) a jej tanečného partnera Milana Plačka (37). Porota nešetrila kritikou na výkon manželky známeho futbalistu.

Zhodli sa všetci! Po spriemerovaní diváckych esemesiek a bodov od poroty sa v tzv. súboji okrem Plačka a Vittekovej ocitli aj Martina Šimkovičová a Tomáš Antálek. Odborníci sa po ich vzájomnom dueli zhodli na tom, že práve moderátorka a jej tanečný partner by mali v súťaži postúpiť. Patrícia pritom ako adeptka na postup nefigurovala u porotcov ani raz.

Už po odtancovaní prvej salsovej choreografie to s Vittekovou nevyzeralo najlepšie. Porota jej vytkla nedostatok energie a dynamiky. „Videl som, že salsu chcel tancovať len tento mladý muž, atraktívna blondína toho veľa nepredviedla,“ okomentoval výkon tanečníkov  Zděnek Chlopčík. Celé to zaklincoval predseda Jozef Bednárik, keď poznamenal, že ich vystúpenie bolo miestami lacné.

Ani druhý tanec – quickstep celkovú reputáciu vyradeného páru nezlepšil. „Chudák Milan si asi po dvadsiatich rokoch opäť nahlas počítal. Bolo vidno, že tam boli ťažkosti,“ poznamenala Tatiana Drexler počas hodnotenia, pričom aj ostatní odborníci s ňou súhlasili. Nečudo teda, že práve túto dvojicu zo súťaže vyhodili.

Zatiaľ čo sa Plačko lúčil dojemnými slovami, Vitteková sa tvárila hrdinsky. „Milan ďakujem ti, že si mi vrátil moje telo," poznamenala so smiechom. Ten ju prešiel až vtedy, keď zhasli kamery a priestory Starej tržnice sa pomaly vyprázdňovali. „Hovorila som ti, že dnes vypadnem," zakričala zrejme na známeho Patrícia, pričom nešetrila nadávkami. Ako sa zdá, včerajší vyhadzov jej nebol až taký ľahostajný...     

Zaujímavé informácie o známych a úspešných dámach slovenského šoubiznisu nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu