Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vitteková rapídne schudla: Môžu za to zdravotné problémy!

Patrícia Vitteková zhodila osem kíl. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková zhodila osem kíl.

BRATISLAVA – Vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým! Speváčke Patrícii Vittekovej (33) sa v priebehu uplynulého roka podarilo to, o čom sníva nejedna žena. Ručička na váhe sa posunula smerom nadol o celých osem kilogramov. Ako sme sa v súvislosti s úbytkom hmotnosti od blondínky dozvedeli, kvôli zdravotným ťažkostiam ani nemala veľmi na výber.

Priberala a nevedela prečo! Počas uplynulého leta strávila Patrícia Vitteková množstvo času v nemocničných čakárňach a u lekárov. Trápila ju totiž narastajúca hmotnosť. „Puchli mi ruky, nohy, tvár, mala som stavy, že som sa bála zaspať. Z večera do rána som mala rozdiel na váhe aj štyri kilogramy,“ prezradila v tom čase v rozhovore pre týždenník Šarm speváčka, ktorá bola nešťastná z toho, že nevedela, čo sa s jej telom deje.

Po dlhých týždňoch neistoty sa Patrícia napokon dozvedela svoju diagnózu. Okrem celiakie mala aj zápal žalúdka a problémy s obličkou. Vo svojich tridsiatich dvoch rokoch tak musela zmeniť doposiaľ zaužívaný systém stravovania. „Vzhľadom na intoleranciu potravín nemám veľký výber, tak som začala jesť dobré zdravé veci bez múky, mlieka a cukru,“ prezradila nám svoj recept na zhadzovanie kilogramov blondínka. „Cítim sa oveľa lepšie,“ dodala Vitteková.

Zmena životosprávy a úbytok hmotnosti sa pochopiteľne ukázali aj na speváčkinej postave. Patrícia totiž v súčasnosti vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. O svoju vynovenú figúru sa podelila aj so svojimi priaznivcami na sociálnej sieti, keď si tam zavesila skutočne provokatívnu fotografiu. Nečudo, že za ňu Vitteková dostala samé komplimenty.

Patrícia Vitteková si na sociálnej sieti zverejnila takúto provokatívnu fotografiu. Ako vidno, úbytok hmotnosti sa odzrkadlil aj na jej postave.
Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková si na sociálnej sieti zverejnila takúto provokatívnu fotografiu. Ako vidno, úbytok hmotnosti sa odzrkadlil aj na jej postave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu