Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mauréry v Showdance: Ukázala vnady a výstrih až po pupok!

Zuzana Mauréry a Diana Mórová Zobraziť galériu (12)
Zuzana Mauréry a Diana Mórová

BRATISLAVA - Vytasila ženské zbrane a tromfla Mórovú! Herečka Zuzana Mauréry (41) to v pondelkovom finálovom kole Showdance poriadne rozbalila. Dokonca zatienila aj mladšiu a zvyčajne provokatívnejšiu kolegyňu Dianu Mórovú (40).

Bývalá partnerka Juraja Mokrého bola v jojkárskom Showdance označovaná za najsexi dračicu. Veď už v prvom kole šokovala divákov provokujúcim outfitom. Rovnako zvodná však bola aj v ďalších častiach. Naopak, jej rivalka Zuzana Mauréry, pripomínala na začiatku tanečnej šou šedú myšku. No zrejme len čakala na svoju chvíľu.

Čím viac sa totiž schyľovalo k vyvrcholeniu súťaže, tým viac bola Mauréry odvážnejšia. Mnohým vyrazila dych napríklad vtedy, keď vyšla na pódium v kostýme á la Beyoncé. Svoje ženské zbrane však vytasila aj počas finálového večera. A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Mauréry sa totiž divákom predviedla v odhaľujúcom tope s obrovským výstrihom po pupok. Spod neho jej vybiehala modrá podprsenka. 

Na rozdiel od Zuzany vsadila Diana na športové tielko a nohavice. Výsledkom toho bolo, že Mauréry neporazila Mórovú iba v tanci, ale natrela jej to aj v sexepíle. Odvážnejší outfit spravil z "odsúdenej" herečky kráľovnú tanečného parketu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu