Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z panelákovej herečky Mauréry nevesta: Naštvaná aj vyprsená!

Zuzana Mauréry ako smutná či maškrtná nevesta predviedla plný dekolt. Zobraziť galériu (15)
Zuzana Mauréry ako smutná či maškrtná nevesta predviedla plný dekolt.

BRATISLAVA - Nevesta, ktorá nie je veselá?! Minimálne pri fotení dokážu mladomanželia vyprodukovať rôzne naštvané výrazy. Urobila tak aj Zuzana Mauréry (44), ktorá si svadobné šaty obliekla v rámci reklamného fotenia. Herečka svoje povolanie nezaprela a pri pózovaní predviedla rôzne mini scénky. Okrem netypických prejavov na tvári však určite zaujme aj tmavovláskin neprehliadnuteľný dekolt.

Pokojne by sa mohla vydávať aj v skutočnosti! Zuzana Mauréry je jednou zo známych tvárí, ktoré pózovali pre časopis istého svadobného štúdia. „Vybrali sme si ju, keď si k nám prišla skúšať šaty na jedno nakrúcanie,” prezradila nám fotografka Ingrid Littmannová.

A vidno, že výber Zuzany bol dobrým krokom. Tmavovláska totiž ani pri fotení nezaprela svoju hereckú profesiu. Dokázala stvárniť nevestu v rôznych polohách, dokonca aj v takých, v akých šťastné novomanželky takmer nevídať. Veď ktorá žena by sa pred obradom napchávala čokoládou?

Herečkina tvár na záberoch vyjadruje rôzne emócie - smútok, hnev i strach. Najviac jej to ale pristane na tých pravých svadobných, teda romantických. A biele šaty jej mimoriadne svedčia tiež. Zuzana sa dokonca fotila v takých, ktoré úplne neskrývali jej ženské prednosti, na čo pri nej v súkromí zvyknutí nie sme.

Tip: Pozrite si seriál Panelák alebo radšej nejaký film? Vyberte si podľa programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu