Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vnady cez celú obrazovku: Herečka Mauréry sa odhalila vo verejnoprávnej televízii!

Zuzana Mauréry sa ukázala len v podprsenke. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Mauréry sa ukázala len v podprsenke.

BRATISLAVA - Odhodila ostych! Zuzana Mauréry (46) patrí k herečkám, ktoré na svojom konte nemajú nahé scény. Preto celkom prekvapila, keď sa v rámci seriálu Tajné životy ukázala vo včerajšej časti iba v podprsenke. Na moment dokonca celú obrazovku vyplnili len jej poodhalené prednosti. Zaujímavé je, že umelkyňa ukázala v počine verejnoprávnej televízie ešte viac zo svojho tela než kedysi pri sexuálnej scéne v jojkárskych Odsúdených.

Toto je zrejme jej maximum! Zuzana Mauréry sa doposiaľ odhaleným scénam vyhýbala. Pred kamerou sa donaha nikdy nevyzliekla. Dokonca aj pred rokmi mala pri sexuálnej scéne v Odsúdených na sebe negližé. Navyše sa zakrývala perinou. „Ktorej herečke sa toto dobre hrá?! reagovala vtedy pre topky.sk, hoci išlo o intímnosti vo veľmi decentnej forme. 

V Tajných životoch na RTVS ju však predsa len vyzliekli o čosi viac. Tvorcovia jej totiž predpísali scény iba v podprsenke. Keďže Zuzanina postava chcela byť príťažlivá pre svojho muža, kamera sa sústredila práve na jej sporo odeté prednosti. Tie v istej chvíli vypĺňali celú obrazovku. No to je zrejme všetko, čo fanúšikovia tejto herečky môžu vidieť. Vo vyššom veku totiž s nahotou na pľaci asi nezačne...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu