Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dogabaná hviezda Jojky: Preboha, čo to so sebou porobila?!

Herečka Zuzana Mauréry Zobraziť galériu (7)
Herečka Zuzana Mauréry

BRATISLAVA – Zostarnutá a na nepoznanie! Niekdajšia hviezda jojkárskeho seriálu Panelák Zuzana Mauréry (47) bude čoskoro opäť zabávať divákov na televíznych obrazovkách. A to v novom sitkome Andyho Krausa (48) s názvom Dovidenia, stará mama!. Na divákov však čaká poriadne prekvapenie. Herečka sa v novom seriáli na seba vôbec nepodobá. Pozrite, aká je tam zmenená!

Na nepoznanie! Herečka Zuzana Mauréry bola dlhé roky vnímaná divákmi ako kočena Júlia z obľúbeného jojkárskeho seriálu Panelák. To sa však onedlho zmení. Televízia Joj totižto v najbližších dňoch odštartuje nový sitkom z dielne Andyho Krausa s názvom Dovidenia, stará mama!, kde jednu z hlavných úloh má aj Mauréry.

Tá je v sitkome úplne iná ako boli doteraz diváci na ňu zvyknutí. Každý si bezpochyby ihneď všimne jej nový imidž. Herečka podstúpila výraznú zmenu - teraz má krátky hnedý strapatý účes, ktorý ju robí o dosť staršou ako to bolo v Paneláku. Tam oslňovala prevažne rozpustenými polodlhými vlasmi. Topky.sk sa však dozvedeli, že samotná herečka túžila po zmene.

„Zuzka sa chcela oddialiť od postavy Júlie z Paneláku, chcela byť iná. Taktiež chcela, aby sa trošku podobala na svoju hereckú mamu a pani domu Gulemiházyi, ktorú hrá Božidara Turzonovová. A krátky športový strih si vybrala aj preto, aby to korešpondovalo s jej postavou Guzel, ktorá je cvičiteľkou aerobiku,“ dozvedeli sme od zdroja z televízie. Okrem Zuzany Mauréry a Božidary Turzonovovej sa v seriáli objavia aj Marián Miezga, Matej Landl či Kristína Greppelová.

Zuzana Mauréry  prekvapí divákov v novom sitkome s novým účesom.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry prekvapí divákov v novom sitkome s novým účesom.

Viac o téme: Zuzana Mauréry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu