Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Na Mauréry zaútočila Gregorová: Konflikt v priamom prenose!

Zuzana Mauréry a Hana Gregorová. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry a Hana Gregorová.

BRATISLAVA – Neobišlo to ani finále! Porotkyňa Showdance Hana Gregorová (57) často rýpala do sexepílu alebo oblečenia súťažiacich. Vo včerajšom poslednom kole si tiež neodpustila jedovaté poznámky na adresu účinkujúcich herečiek. Neskoršiu víťazku Zuzanu Mauréry (41) obvinila z citového vydierania!

Finálové kolo bolo aj o spomienkach. Zuzana Mauréry aj Diana Mórová rekapitulovali všetky tance, ktoré na parkete počas šou predviedli. Herečke z jojkárskeho seriálu Odsúdené pri tom uniklo pred kamerami aj niekoľko sĺz. Moderátor Matej Sajfa Cifra okamžite poznamenal, že to bol herecký výkon. Naznačil tým, že chcela emóciami zapôsobiť na esemeskujúcich divákov. „Trochu nás rozcítili aj tvoje veľmi dobre mierené slzy,“ okomentoval tmavovláskinu dokrútku. „To bola pravda,“ bránila sa Mauréry s tým, že plač nebol hraný.

S poznámkou moderátora však súhlasila aj porotkyňa Hana Gregorová. „Verím tým slzám. Ale mne osobne vadí, že v tej upútavke boli. Prikláňam sa k Sajfovi. Je to také citové vydieranie diváka. Ja viem, že si úprimná, ale proste...,“ pustila sa do herečky porotkyňa, na čo zareagoval aj Tony Moisés: „Ale veď plakať je dnes moderné.“ „Veď práve," veľavýznamne podotkla Gregorová.

Priamo tým naznačila, že Zuzanine slzy boli kalkuláciou s citmi divákov, aby jej posielali čo najviac esemes hlasov. Zrejme si však pritom neuvedomila, že dokrútky sú prácou režiséra a dramaturgie. Práve oni rozhodujú o tom, čo v zostrihu zostane. Mauréry sa však rozhodla, že sa s porotkyňou nebude hádať a jej slová počúvala potichu. Nesúhlas vyjadrila iba prekvapeným výrazom tváre.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu