Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozhodnuté: Mauréry porazila Mórovú... Diana sa rozplakala!

Víťaka Zuzana Mauréry a uplakaná Diana Mórová Zobraziť galériu (23)
Víťaka Zuzana Mauréry a uplakaná Diana Mórová

BRATISLAVA – Víťazka jojkárskeho tanečného parketu je známa! Kráľovnou Showdance sa včera stala herečka Zuzana Mauréry (41). Vo finále porazila kolegyňu Dianu Mórovú (40). Tá sa rozplakala potom, ako nasadili jej konkurentke na hlavu symbolickú korunku.

Zo sivej myšky sa prepracovala až na vrchol Showdance. Herečka Zuzana Mauréry, o ktorej si pred štartom samotnej šou myslela drvivá väčšina ľudí, že to nedotiahne ani do druhého kola, včera porazila favorizovanú Mórovú.

Zuzana sa po víťazstve neubránila slzám. „Moja mama mi povedala, nech neplačem,“ znelo z úst dojatej herečky, ktorá sa všetkým poďakovala za to, že môže byť čerešničkou na torte Showdance.

O úspechu „odsúdenej“ rozhodli  diváci prostredníctvom SMS správ. Porotcovia mali počas včerajšieho prenosu iba úlohu komentátorov. „To, že mi ľudia posielali esemesky, je pre mňa najväčším zadosťučinením. Veľmi im ďakujem,“ povedala víťazka pre topky.sk.

Zuzanina úprimná a bezprostredná radosť z úspechu dojala aj Dianu Mórovú. Jej oči nezostali suché po tom, čo začali ostatní tanečníci slávnostne zdvíhať Mauréry nad hlavy. Ako nám po prenose povedala bývalá priateľka moderátora Juraja Mokrého, z druhého miesta má radosť a rivalkine víťazstvo ju teší.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu