Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom to len tak iskrí!

Najsexi momenty v Showdance Zobraziť galériu (8)
Najsexi momenty v Showdance

BRATISLAVA – Odhalené telá a zvodné pohyby! Presne na takúto kombináciu stavili účinkujúci herci v tanečnej súťaži Showdance. Provokovať začali už hneď v prvom kole. Čo na nás vybalia vo finálových častiach, ktoré štartujú v pondelok?

Každý ukázal, čo je na ňom najkrajšie. Diana Mórová počas súťaže rada odhaľovala svoje vypracované nohy, Veronika Paulovičová zase poprsie. Medzi sexi herečkami si však vďaka svojmu kostýmu našiel miesto aj Vlado Kobielsky. Kto bol podľa vás najviac sexi? Hlasujte v ankete pod článkom.

 
Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Polonahá Diana Mórová (40)

Všetkých prevalcovala! Zlatým klincom prvého kola tanečnej súťaže bolo bezpochyby Dianino vystúpenie. Sporo odetá v plavkových šatách sa na parkete zvodne vlnila. Po vystúpení, v ktorom bola na nerozoznanie od austrálskej speváčky Kylie Minoque, sa rapídnym tempom vyšplhala na prvé miesto.

Diana celkový dojem z vystúpenia umocnila odvážnymi pohybmi. Keď sa váľala po zemi s nohami dokorán, ukázala takmer všetko.  

 

 

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Striptérka Veronika Paulovičová (30)

Rozhodla sa pritvrdiť! Aj vďaka tomu, že Veronika v druhom kole nabrala viac odvahy, vyskočila z dna tabuľky medzi popredné priečky. Na choreografiu z muzikálu Moulin Rouge sa poriadne odviazala. Vo vychytenom striptízovom klube by určite nemala problém zapadnúť medzi profesionálne tanečnice.

Veronika stavila na odvážny výstrih s naprataným poprsím a podväzkami. V tomto kole skrátka provokovala najviac. Spokojnosť s outfitom neskrývala ani samotná Veronika.  

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Odvážna tetuška Zuzana Mauréry (42)

Poriadne to rozbalila a všetkým vyrazila dych! Zuzana sa po prvých dvoch kolách rozhodla staviť na vyzývavejšie oblečenie. Odhodila klobúk, neforemné nohavice a predviedla sa v sexi šatách.

Sexepíl z nej sršal doslova na všetky strany. A voľba to bola skutočne dobrá. Veď sa jej vďaka odváženému vystúpeniu podarilo získať v treťom kole súťaže absolútne prvenstvo. Odvtedy sa na nedostatok sympatií od fanúšikov sťažovať nemôže.

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

"Špinavá" a vulgárna Kristína Svarinská (20)

A predsa bola sexi! Napriek tomu, že porota mladučkej Kristíne neustále vyčítala, že sa nevie odviazať, dokázala to.  Na choreografiu od Christiny Aquilery - Dirty, sa nahodila do sieťovaných pančušiek a extravagantného overalu. Ten jej odhaľoval telo a pri tanci v ňom pôsobila neskutočne zmyslene.

 

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Bradavková Veronika Paulovičová (30)

Nechtiac ukázala viac! V treťom kole sa Veronika pri tanci poriadne odviazala. Vďaka tomu, že vršok jej outfitu tvorili plavky, ktoré jej odhaľovali prsia, stala sa jej menšia nehoda. Všetkým prítomným aj divákom doma pri obrazovkách ukázala svoju bradavku. Napriek tomu, že sa Veronike stal tento trapas v štýle amerických hviezd, nezaujala a vypadla.   

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Policajný striptér Vlado Kobielsky (34)

Provokovať sa rozhodol aj Kobielsky! Ten sa nechal inšpirovať svojimi hereckými kolegyňami a taktiež stavil na dávku erotiky. Vo štvrtom súťažnom kole zatancoval v kostýme policajta. Ten je typický pre vystúpenia striptérov.

Nečudo, že fantázia mnohých žien pracovala na plno. Vladovi sa možno aj vďaka tomuto ťahu podarilo tromfnúť svojho mužského súpera Petra Batthyányho, ktorý je profesionálnym tanečníkom.  

Najerotickejšie FOTO Showdance: Sexom
Zobraziť galériu (8)

Barová tanečnica Diana Mórová (40)

Rozkošne sexi! V treťom súťažnom kole sa Diana opäť rozhodla odhaliť svoje nohy. V strapcovitých šatách a čiernej parochni pôsobila ako úplne iné žena. Netajila sa tým, že rada provokuje a preto svoje kostýmy tematicky obmieňa. Čím nás prekvapí v semifinále?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu