Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kilá navyše? Jessica Simpson má stále hriešne sexi nohy!

Jessica Simpson srší sexepílom aj po tom, čo pribrala Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson srší sexepílom aj po tom, čo pribrala

NEW YORK – Škatuľkujú ju ako bacuľku, no ona nad tým iba mávne rukou. Hoci sladká Američanka už istý čas zápasí s narastajúcou váhou, pribudnuté kilogramy jej vrásky robiť naozaj nemusia. Jessica Simpson (29) je totiž v správnom outfite doslova na zožratie... A jej nohy stoja za hriech!

Pekne tvarované a bez viditeľnej celulitídy! S takýmito nôžkami si usmievavá plavovláska vykračovala tento týždeň ulicami New Yorku. V džínsových šortkách a v sandáloch na vysokom podpätku s platformou bola vďaka ležérnemu štýlu jednoducho neprehliadnuteľná. A to ani nemusela upriamiť pozornosť na bujné vnady, ako to mala doteraz vo zvyku!

Kyprejšia speváčka je jasným dôkazom toho, že sexepíl nepatrí len ženám s konfekčnou veľkosťou 36. Jessica vie totiž správnou kombináciou oblečenia so svojou figúrou robiť hotové divy, vďaka ktorým sa za ňou muži otáčajú jedna radosť. A keď už to občas s vyzývavosťou prestrelí, vždy má po ruke aspoň veľkú kabelku, za ktorú sa pred dotieravými paparazzmi šikovne schová.

Aj napriek tomu, že blondínka s postavou „krv a mlieko“ pôsobí sebavedomo, aj ona trpí závislosťou. Netúži však po nezdravých a kalorických jedlách, ako by si mnohí mysleli. V nedávnom rozhovore sa priznala, že jej najväčšou neresťou sú nikotínové žuvačky – hoci nikdy nefajčila! Miluje ich však kvôli tomu, že má po nich toľko energie, akoby vypila tri plechovky energetického nápoja: „Žula som to a bolo to, akoby som mala párty vo svojich ústach. Bolo to ako ohňostroj!“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu