Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Jessica Simpson na nepoznanie: Kam sa podel jej sexepíl?

Jessica Simpson s novým účesom. Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson s novým účesom.

ATLANTIC CITY – Je to vôbec ona? Kratučké vlasy, infantilný úsmev a otrasné okuliare – to je nová podoba bývalej sexice Jessicy Simpson. Speváčka tak určite vohnala slzy do očí nejednému svojmu fanúšikovi. Jessica, čo si to len so sebou porobila?

Tá sa teda doriadila! Tí, ktorí si pamätajú Jessicu Simpson ako sex symbol by mali túto spomienku rýchlo vymazať. Blondínka sa totiž rozhodla radikálne zmeniť imidž. Nielen že ubrala na mejkape, ale zmizli aj jej dlhé blonďavé lokne! Namiesto nich nahodila starodávny účes a prihlúply úsmev. Toto veru nie je zmena k lepšiemu!

S imidžom hviezdičky reality show Ceny krásy sa jej kaderník Ken Paves pohral priamo na palube lietadla. Výsledok sa jej tak zapáčil, že neváhala a okamžite dala fotografie na svoju Twitter stránku. Mnoho jej obdivovateľov si však určite vydýchne pri zistení, že príťažlivá speváčka svojim dlhým prameňom nedala zbohom nadlho. Jej krátkovlasá podoba bola totiž výsledkom použitia parochne, a nie kaderníckych nožničiek.

Zdá sa, že Jessica ostane chvíľu svojej dlhej hrive verná. „Keď mám náladu ísť von a cítiť sa príťažlivá a sexi, chcem cítiť svoje rozpustené vlasy na chrbte,“ prezradila. To však neznamená, že by sa o svoju korunu krásy prehnane starala. Práve naopak. „Väčšinou len nechám svoje vlasy voľne vysušiť, ale ak som v pohodovej nálade, neumyjem si ich vôbec. Počkám, kým nezačnú smrdieť.“ Tak toto si nám, Jessica, hovoriť naozaj nemusela!

Jessica Simpson na nepoznanie:
Zobraziť galériu (10)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu