Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šmajda vyhodenej Podzámskej: Mrzí ma to!

Miro Šmajda a Elena Podzámska počas vyraďovania. Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda a Elena Podzámska počas vyraďovania.

BRATISLAVA – Zo svojho postupu nemá dobrý pocit! Spevák Miro Šmajda (21), ktorý porazil v nedeľňajšom dueli Let´s Dance Elenu Podzámsku (38), si víťazstvo príliš neužil. Bývalý superstarista tvrdí, že porota vyhodila najlepšiu tanečnicu. A to ho poriadne štve!

Nedeľňajší tanečný súboj medzi Elenou Podzámskou a Mirom Šmajdom bol doteraz asi tým najdramatickejším v tohtoročnom Let´s Dance. O postupujúcom páre rozhodli až dva hlasy predsedu poroty Jozefa Bednárika. Ten v šou ponechal posledného mužského „celebritného“ tanečníka.

V momente to však vyvolalo rôzne dohady a špekulácie, prečo Elenu a jej tanečného partnera Mateja Chrena zo šou vyhodili. Veď všetci porotcovia tvrdili, že predviedli jednoznačne lepšie výkony než Šmajda so Štumpfovou.

Topky.sk preto zisťovali, čo si o svojom postupe myslí blonďavý spevák. Netrápi ho, že to vyzerá tak, ako keby postúpil iba vďaka tomu, že je posledným chlapom - netanečníkom v šou? „Bolo to rozhodnutie divákov a poroty. Ja to neovplyvním a nechcem to porovnávať. Myslím, že Eňa je lepšia tanečníčka. No nebudem súdiť, čo je spravodlivé a čo nie. Samozrejme, jej vypadnutie ma mrzí," povedal Šmajda.

Ako ďalej rocker dodal, verí, že herečka sa na neho nehnevá. „Myslím si, že nebudeme mať problém. Plánujeme sa stretávať aj naďalej. Minimálne na žúroch,“ povedal Miro, ktorý na sebe chce poriadne zamakať. V nedeľu predvedie každý pár až dva tance a Šmajda tvrdí, že nesklame ani porotu, ani ľudí, čo mu fandia. Nechajme sa teda prekvapiť, či dodrží slovo.

Sledujte TOPKY TV: Šmajda o tom, čo si myslí o svojom postupe.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu