Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šimkovičová: Ukázala vypracované stehná a zadok!

Martina Šimkovičová ukázala stehná, aj zadok. Zobraziť galériu (8)
Martina Šimkovičová ukázala stehná, aj zadok.

BRATISLAVA – Opäť predviedla svoje telo! Martina Šimkovičová (38) nemala počas včerajšieho Let´s Dance príliš odvážny kostým, no aj tak sa odhalila. Pri tanci jej spod šiat vykukli vypracované stehná a dokonca aj zadok.

Zmierila sa s tým. Seriózna moderátorka spravodajstva už niekoľko týždňov ukazuje na parkete svoje telo. Niekedy môžu za odhalenia odvážne šaty, inokedy temperamentný tanec. „Keď som sa na to dala, nemôžem tancovať v konzertvatívnom kostýme a nohaviciach,“ povedala nám k téme pikantnejších záberov Martina Šimkovičová.

V nedeľu tiež čo-to ukázala. Hoci rumba nevyzerá príliš temperamentne, Martine sa sukňa občas nadvihla. Neodhalila iba jej vypracované stehná, ale aj pozadie. Zdá sa, že blondínka trénuje naozaj poctivo a preto sa môže chváliť svalnatými končatinami.

U Šimkovičovej sú práve jej nohy tým, čo porota najčastejšie chváli. Má ich vraj dostatočne rýchle na latinu, ale aj dosť reprezentatívne na štandard. Ódy sme už počuli aj na Martinine členky, v nedeľu jej porotca Chlopčík dokonca pochválil priehlavky (v češtine nárty, pozn. red.). Ktovie, či do konca súťaže stihnú byť ospievané ešte aj jej kolená, lýtka, či vypracované stehná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu