Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovské sklamanie Podzámskej a Chrena: Bol to šok! Nevyhrala kvalita!

Slzy mala v očiach Elena Podzámska a aj Matej Chren Zobraziť galériu (5)
Slzy mala v očiach Elena Podzámska a aj Matej Chren

BRATISLAVA – Cítili krivdu! Tanečný pár Elena Podzámska (38) a Matej Chren (28) museli včera na prekvapenie mnohých opustiť Let´s Dance. Porota rozhodla, že oveľa viac chce vidieť v ďalšom kole tancovať Mira Šmajdu (21) a Katarínu Štumpfovú (24). Pre topky.sk vypadnutá dvojica prezradila, čo si o svojom odchode myslí.

Smútok v tvári a slzy v očiach! Tak včera vyzerali Elena Podzámska a Matej Chren, ktorí sa museli s markizáckou tanečnou šou rozlúčiť. Predseda poroty Jozef Bednárik rozhodol, že v ďalšom kole by radšej videl tancovať posledného mužského zástupcu "celebrít" - Mira Šmajdu.

Ako nám spomínaná dvojica o svojom vypadnutí prezradila, z verdiktu bola rozčarovaná. „Som z toho sklamaný. Nemám čo povedať. Veľmi ma to mrzí,“ zneli prvé slová Mateja Chrena krátko po vyhadzove. Podľa neho v tzv. súboji nevyhrala kvalita. „Áno, myslím si to. No nie je v mojej kompetencii, aby som to riešil. Eňa bola jedna z najlepších tanečníc,“ otvorene prezentoval svoj názor na záverečný duel, v ktorom si spolu s Podzámskou zmerali sily s Mirom Šmajdom a Katarínou Štumpfovou.

Samotná herečka tiež priznala, že ju vypadnutie zaskočilo. Bolo to na nej vidieť aj v momente, ako predseda poroty vyriekol konečný verdikt. „Zostala som prekvapená. S Matejom sme to nečakali. Bol to šok. Ale na druhej strane... je to šou, nič sa nedeje. Život ide ďalej,“ tvrdila Elena, ktorá si po prenose poriadne poplakala. „Tie slzičky, to bol súhrn emócií,“ vysvetlila Podzámska. Ako ďalej dodala, opäť sa bude v plnej miere venovať nakrúcaniu seriálov.

Elena predviedla v poslednom kole Let´s Dance zaujímavú vlasovú kreáciu. Ako vznikal jej účes? Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Chren a Podzámska o svojom vypadnutí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu