Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Podzámsku položil vyhadzov z Let´s Dance: Spustila hysterický plač!

Elena Podzámska znášala vypadnutie z Let´s Dance ťažko. Zobraziť galériu (16)
Elena Podzámska znášala vypadnutie z Let´s Dance ťažko.

BRATISLAVA - V hre zostalo už iba päť súťažných párov! Vo včerajšom siedmom kole Let´s Dance 4 sa musela s tanečnou šou rozlúčiť dvojica Elena Podzámska (38) a Matej Chren (28). Herečka zvládala vyhadzov ťažko.

Na základe spriemerovania bodov od poroty a diváckych esemesiek sa vôbec po prvýkrát v tohtoročnom Let´s Dance objavili v tzv. súboji páry Elena Podzámska s Matejom Chrenom a Miro Šmajda s Katarínou Štumpfovou. Víťazne z neho vyšli blonďavý rocker a jeho tanečnica. 

Treba však podotknúť, že mali namále. Elene a Matejovi ušiel postup doslova o vlások. O ich definitívnom vypadnutí rozhodol až predseda poroty Jozef Bednárik. Ten so svojimi dvomi hlasmi a jedným od Tatiany Drexler prevážil Zdeňka Chlopčíka a Dagmar Hubovú.

„Nech je tam aspoň jeden chlap. Nech ide ďalej Šmajda. Ale ak nezačne trénovať, tak ho kopnem do nohy, že pôjde medzi tých svojich rockerov,“ snažil sa Bednárik odľahčiť situáciu, ktorá bola počas celého rozhodovania výnimočne dusná. Pri pohľade na Elenu Podzámskej bolo vidno, že to poriadne prežíva.

Herečka dokonca nevedela po vyrieknutí definitívneho porotcovského verdiktu reagovať na vyhadzov. „Neviem, čo mám povedať,“ ťažko hľadala slová. „Je mi to ľúto kvôli Matejovi. Chcem sa poďakovať Chlopčíkovi, lebo ani nevie, koľko mi dal. Ďakujem Zdeno,“ povedala Podzámska, ktorá pri týchto vetách ešte dokázala udržať emócie na uzde. No keď ju začali objímať ostatní súťažiaci, zlomilo ju to. Spustila hysterický plač a nevedela ho zastaviť. Mierne sa upokojila až potom, keď ju tanečníci vyhadzovali do vzduchu na znak uznania.

Elena predviedla v poslednom kole Let´s Dance zaujímavú vlasovú kreáciu. Ako vznikal jej účes? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu