Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Podzámska bez pŕs: Dekoltom ju tromfol už aj Chren!

Elena Podzámska a Matej Chren. Tanečník svojimi prsnými svalmi prekonal herečku. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska a Matej Chren. Tanečník svojimi prsnými svalmi prekonal herečku.

BRATISLAVA – Vnadami sa chváliť nemôže! Herečka Elena Podzámska (38) sa kvôli účasti v Let´s Dance 4 doslova stráca pred očami. Najviac viditeľné je to najmä na jej hrudníku. Ten dokonca v poslednom kole prekonal aj jej tanečný partner Matej Chren (28).

Poznámku na adresu Eleninho hrudníku si nedávno neodpustila ani jej parketová kolegyňa Martina Šimkovičová. V jednej dokrútke totiž povedala, že Podzámska nemá prsia. Slovám moderátorky hlavného spravodajstva sa však nemožno čudovať. Veď herečka sa s bujnými výstrihmi ostatných účastníčok Let´s Dance naozaj nemôže porovnávať. 

Napriek tomu, že tvár jojkárskych seriálov nikdy nepatrila k „prsatkám“, pravidelné tanečné tréningy a drina sa na herečkinom tele ešte viac podpísali. Výsledkom nie je len vyrysované telo, ale aj úbytok váhy a teda aj tuku z oblasti hrudníka. 

Počas uplynulého nedeľňajšieho kola to bolo veľmi vidno.  Elena vyzerala tak, ako keby doslova nemala prsia. Príčinou tohto vizuálneho efektu môže byť aj nešťastne zvolený kostým. Keďže v ňom mala odhalený chrbát, nemohla si dať pod šaty podprsenku. Tá by jej vnady aspoň trošku zvýraznila. 

Celkový dojem Eleniných malých pŕs umocňoval aj pohľad na jej tanečného partnera Mateja Chrena. Ten sa predviedol v kostýme s hlbokým véčkovým strihom. Paradoxom pritom bolo, že jeho vypracovaný hrudník pôsobil oveľa bujnejším dojmom ako ten Elenin.   

Elena predviedla v poslednom kole Let´s Dance zaujímavú vlasovú kreáciu. Ako vznikal jej účes? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu