Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rozhorčená Mórová odkazuje Slovákom: Končím! Už nikdy viac!

Diana Mórová Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Smutná a sklamaná! Diana Mórová (40) má už všetkého plné zuby! Upodozrievanie zo zvýhodňovania v Showdance, či reakcie niektorých ľudí na jej účasť v súťaži, ju vytočili natoľko, že sa herečka rozhodla s takýmito reláciami definitívne skončiť!

Diana Mórová robí všetko preto, aby v jojkárskej tanečnej súťaži predviedla perfektnú šou. Dokonca aj riskovala vlastné zdravie, keď sa rozhodla postaviť v pondelok večer na parket, hoci poobede skolabovala od vyčerpania. O to viac ju preto dokážu rozčúliť reakcie niektorých neprajníkov, ktorí jej strpčujú účasť v Showdance.

Zrejme najviac ju napálili podozrenia z toho, že je v porovnaní s hereckou konkurenciou v relácii zvýhodňovaná. Napríklad aj tým, že údajne dostáva chytľavejšie tanečné skladby než jej kolegovia, čo spôsobuje, že "hitovejšie" piesne jej zabezpečujú viac esemesiek od divákov.  „Neviem, čo na to povedať. Každý si o mne hovorí, čo chce. Mám taký pocit, že aj keby som urobila rozštep, i tak by to bolo zbytočné. Akoby to ľudia nemali radi,“ smutne zauvažovala Mórová.

Šírenie negatívnej energie dohnalo herečku k tomu, že stráca akúkoľvek motiváciu bojovať o víťazstvo na parkete. „Môžem úprimne povedať, že si prajem, aby vyhral jeden z mužov alebo Zuzka. Na ľuďoch totiž vidím, že sa môžete aj roztrhať, no aj tak to nepomôže. Niečo vám poškodilo meno a nejako sa to s vami nesie. Ja s tým nič neurobím,“ zamýšľa sa nad  príčinami, kvôli ktorým leží niektorým v žalúdku. Z Dianiných slov sa dá vydedukovať, že podľa nej možno hľadať za pošramotenou povesťou aj rozchod s Jurajom Mokrým.

Na základe všetkých týchto okolností Mórová dospela k názoru, že sa už v programoch typu Showdance neobjaví. „Jednoznačne. Takáto tanečná súťaž je pre mňa určite posledná, to vám hovorím. Veď aj ľudia písali, že čo tam ja robím, taká stará,“ tvrdila herečka, ktorá sa chce vraj radšej venovať divadlu a svojej rodine.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Dianou Mórovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu