Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bystrianskeho koniec: Keď vypli kamery, takto žobral o vyhadzov!

Branislav Bystriansky žiada porotcov, aby ho vyhodili. Zobraziť galériu (7)
Branislav Bystriansky žiada porotcov, aby ho vyhodili.

BRATISLAVA – Už nechcel bojovať! Branislav Bystriansky (37) v Showdance dotancoval. Štvorica odborníkov uprednostnila v tzv. battle jeho kolegyňu Zuzanu Mauréry (41), ktorú posunula do ďalšieho kola. Na tom by zrejme nebolo nič zvláštne, keby pár minút predtým herec nežiadal porotcov, aby vyhodili práve jeho.

Herec Branislav Bystriansky sa ako prvý rozlúčil s jojkárskym  Showdance. Osudná mu bola choreografia z muzikálu Vlasy (Hair), v ktorej stvárnil mladíka holdujúceho omamným látkam. Porotcovia z jeho výkonu neboli príliš nadšení. Ako totiž v priamom prenose priznali, čakali od neho oveľa viac.

„Tá choreografia bola sterilná. Nič poriadne si neukázal. Aj ten preval sa dal s tým bruchom spraviť lepšie,“ kriticky ohodnotili jeho vystúpenie odborníci. Napriek slabému výkonu sa však počas celého večera držal Bystriansky u esemeskujúcich divákov na tretej priečke. Prekvapenie nastalo až pri tzv. vyraďovacom battle, kedy štvorčlenná porota rozhodovala medzi ním a Zuzanou Mauréry.

Topky.sk zistili, že tesne pred tanečným súbojom bol Bystriansky porotcov doslova prosiť, aby poslali domov práve jeho. „Vyhoďte mňa, nech idem preč,“ zneli približne slová, ktoré im adresoval herec. Tie počuli viacerí diváci stojaci v okolí poroty. Preto sme si tieto informácie overili u jedného zo štvorice odborníkov. „To, či nás prehováral, alebo nie, je bezpredmetné. Podstatné je, ako zatancoval. A to videli všetci,“ povedal nám Tony Moisés.

Herec však svoje prosby adresoval aj televíznym divákom počas večera . Po vypadnutí im za nedostatok esemesiek aj zvláštne poďakoval: „Ďakujem všetkým divákom, ktorí mi posielali hlasy a správne pochopili moju výzvu."

My sme napriek tomu boli zvedaví, ako vnímal vypadnutie. Nebolo mu to ani trošku ľúto? „Normálne mám pocity. Skončila sa jedna etapa, ktorá je za mnou a idem sa venovať ďalším veciam,“ tvrdil Bystriansky, ktorý priznal, že v šou nemal vyššie ambície. „Ja mám z toho zmiešané pocity. Nie je to moja parketa. Je to tak, ako to asi má byť,“ dodal herec.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Bystriansky o tom, aký má vzťah k drogám i o tom, kto podľa neho v Showdance zvíťazí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu