Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paulovičová v Showdance pritvrdila: Ukázala prsia i podväzky!

Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (8)
Veronika Paulovičová

BRATISLAVA - Sexi kostým ju zachránil! Herečka Veronika Paulovičová (30) sa v pondelkovom Showdance predviedla v poriadne odvážnom outfite. V sexi „bielizni“ a podväzkoch ukázala nielen svoje oblé krivky, ale aj odvážne tanečné kreácie. A vďaka tomuto všetkému si zabezpečila postup do ďalšieho kola.

Herečka Veronika Paulovičová predviedla v jojkárskom Showdance slovenskú verziu Moulin Rouge. Plavovláska sa úlohy sexi tanečnice, ktorú v slávnom muzikáli stvárnila Nicole Kidman, zhostila bravúrne. V čierno-červenej kombinácii odvážneho korzetu, nohavičiek a podväzkov totiž vyrážala dych. Podobne, ako minulý týždeň jej kolegyňa Diana Mórová.

Topky.sk preto zisťovali, ako sa Veronika v takomto vyzývavom outfite cítila. „Dobre. Bol to sexi kostým. A ten zrejme zabral,“ povedala s úsmevom o svojich pocitoch Veronika. Zaujímavé je, že pred odtancovaním dráždivej choreografie mala najmenej diváckych hlasov a vyzeralo to tak, že práve ona sa bude musieť pobiť o postup do ďalšieho kola. To sa však po jej dotancovaní zmenilo a esemesky začali pribúdať. „Myslela som si, že vypadnem,“ netajila herečka po skončení šou a dodala: „Ale musím priznať, že ma potešilo, že som postúpila.“

Na Paulovičovej včerajšom vystúpení bolo tiež zaujímavé, že si ním splnila svoj tajný sen. „Vždy som túžila zatancovať si Moulin Rouge,“ prezradila plavovláska, ktorá mala menšie problémy s ramienkom od podprsenky. Nebála sa, že ukáže zo svojho tela viac, ako pôvodne chcela? „Ani nie. Aj keď by možno pomohlo, keby niečo vybehlo... No ja to nepotrebujem ukazovať. Dosť sa totiž kontrolujem, niekedy možno až priveľmi,“ uzavrela. Nechajme sa prekvapiť, čo predvedie v ďalšom kole, kde zavrtí bokmi na jeden z hitov latinsko-americkej pop divy Jennifer Lopez.  

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Paulovičová o svojom sexi kostýme i o levej hrive.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu