Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paulovičová odhalila problémové partie: Kypré stehná a zadoček!

Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (4)
Veronika Paulovičová

BRATISLAVA – Aj ona má nejaké to kilo navyše! Herečka Veronika Paulovičová (30) v jojkárskom Showdance nepredviedla iba sexi kostým, ale aj výrazne oblé krivky. Nezamaskovali ich ani dvoje silonky.

Sympatická plavovláska Veronika Paulovičová, ktorá sa na javisku pondelkového Showdance predviedla iba v spodnej bielizni, ukázala, že ju priateľ rozhodne má za čo chytiť. V sexi krátkom kostýme totiž odhalila silnejšie stehná a zaoblený zadoček.

Aby herečka pôsobila štíhlejšie, obliekla si dokonca dvoje silonky. Na jedny pančuchové nohavice si natiahla ešte čierne samodržiace, ktoré uchytila podväzkami. Príliš jej to však v maskovaní nepomohlo. Paulovičovej kyprejšie tvary si všimol aj český porotca Libor Vaculík. „Ty si kus ženskej,“ okomentoval jej postavu. 

Napriek všetkému však Veronika pôsobila na pódiu sebavedomo. Keď sme sa jej po skončení prenosu spýtali, či sa v outfite cítila dobre, odpovedala: „Veľmi.“ Myslíte si, že by mala Paulovičová schudnúť? Vyjadrite názor v ankete pod článkom!

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu