Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sajfa o kolegyni Fialovej: Bude na mne pristávať!

Sajfa a Zuzana Zobraziť galériu (4)
Sajfa a Zuzana

BRATISLAVA – Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra (30) a herečka Zuzana Fialová (35) sa profesijne stretli až teraz. Dokopy ich dalo moderovanie tanečnej súťaže Showdance. Svoju spoluprácu si predstavujú svojsky. Ako?! To prezradili pre TOPKY TV.

Ja som ufo, ty si živel! O Sajfovi a podobne aj o Zuzane je známe, že nemajú problém uťahovať si zo seba. Herečku mnohí poznajú ako nespútanú a živelnú, moderátor sa podľa niektorých podobá na mimozemšťana.

„Je to dosť veľká výzva,“ reagoval Sajfa na otázku, či sa z novej moderátorskej kolegyne teší. Nezabudol tiež dodať, že Zuzana je poriadny živel. A to nenechalo moderátorku chladnou. „Ježišmária... a Sajfa je ufo,“ kontrovala mu Fialová.

Následne na to sa obaja zhodli, že práve tieto prívlastky sú pre nich v očiach verejnosti zaužívané. „Raz to niekto povedal a tým ostatným sa už nechcelo rozmýšľať,“ vysvetlila celé toto „škatuľkovanie“ Fialová. A hneď aj uviedla na pravú mieru, ako to celé v skutočnosti je. „Ja som ufo a Sajfa je materská pristávacia loď,“ povedala herečka, pričom sa snažila tváriť vážne. Celé to zakončil Sajfa slovami: „Zuzka musí skrátka pristáť, ide hlavne o to.“

 

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto vnímajú Zuzana a Sajfa ich spoločné moderovanie. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu