Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Batthyányho infarktové stavy: Sucho v ústach a totálna tréma!

Peter Batthyány počas vystúpenia Zobraziť galériu (7)
Peter Batthyány počas vystúpenia

BRATISLAVA – Nebolo mu všetko jedno! Včerajšie vystúpenie v Showdance malo pre Petra Batthyányho (43) zvláštnu príchuť. Hoci je už v televíznej brandži roky, predsa len mal v pondelok večer trému ako začiatočník.

Najznámejšiemu televíznemu mafiánovi Petrovi Batthyánymu sa počas úvodného kola Showdance netriasli kolená iba v rámci tanečného vystúpenia, ale aj kvôli obrovským obavám, ktoré ho pred vystúpením sužovali. „Mal som veľkú trému. Prvýkrát naozaj reálnu. Bolo to zvláštne. Keď som skončil, mal som také sucho v ústach, že som nespoznával sám seba,“ povedal pre TOPKY TV Banán.

Ako nám ďalej Peter prezradil, príčinou jeho nervozity neboli diváci ani odborná porota, ale fakt, že sa po dlhých rokoch postavil na parket. „Po veľmi dlhom čase som si dovolil ísť tancovať electro boogie, presnejšie break dance. A to nebola dvakrát ľahká záležitosť,“ vysvetlil Batthyány, ktorý bol za svoj výkon vychválený porotou. Diváci ho dokonca odmenili tzv. standing ovation.

Tanečné kreácie, aké predviedol vo svojich 43. rokoch, by mu mohli určite závidieť aj mladšie ročníky. „Každý je tak starý, ako sa cíti. Kalendárny vek je jedna vec a vek, ktorý je vo vnútri, druhá. Pohodlnosť je síce dobrá, ale odtiaľ potiaľ,“ povedal po predvedení krkolomnej choreografie tancujúci „mafián“. Do budúceho kola si už pripravuje muzikálové vystúpenie.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Petrom Batthyánym krátko po vystúpení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu