Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mórovej zakázaná sexi šou: Takto ju nechceli pustiť na obraz!

Diana Mórová Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Poriadne odvážne! Vystúpenie, aké si na pondelkové Showdance pripravila Diana Mórová (40), spôsobilo tvorcom relácie menšie problémy. Do poslednej chvíle totiž zvažovali, či vôbec pustia herečkinu šou plnú sexu na obraz.

Kratučká sukňa, odhalené nohy a výstrih hlboký ako Mariánska priekopa. Tak vyzerala herečka Diana Mórová v pondelkovom Showdance. Jej vystúpenie plné erotiky dokonca nezaujalo iba mužskú časť publika, ale aj ženskú. Poklonu jej zložila aj porotkyňa Gabika Dzuríková. „Ja byť chlapom, idem ťažko po tebe,“ nešetrila chválou na adresu Dianinej vizáže.

Mórovej choreografia plná sexu však robila starosti tvorcom šou. Obávali sa totiž, že odvysielanie vystúpenia pred 22:00 môže spôsobiť problémy. A preto sa rozhodli „vypustiť dračicu“ až po desiatej. „Zaradenie Dianinho vystúpenia na záver prenosu vyplývalo z dramaturgie prvého kola Showdance,“ povedal diplomaticky k tejto téme pre topky.sk hovorca televízie Joj Jozef Gogola.

Úmyselné zaradenie na koniec prenosu nám nepriamo potvrdila aj samotná herečka. „Myslím, že ma dali ako poslednú kvôli tomu, ako som vyzerala,“ povedala so šibalským úsmevom Mórová, ktorej to v pondelok večer naozaj pristalo.

Ako sme sa od Diany v súvislosti s dráždivou choreografiou dozvedeli, iniciatíva vyšla aj z jej strany. „Pieseň som navrhla ja. Ani neviem, prečo som povedala práve túto skladbu. Páčil sa mi klip, ktorý bol taký jemne sexi,“ prezradila pre TOPKY TV.

Slovenská herečka sa chcela na austrálsku speváčku čo najviac ponášať. „Spolu s návrhárom Ferom Mikloškom sme ´obkukali´ kostým, aký mala v klipe,“ povedala Mórová o plavkovom outfite, ktorý odhalil poriadny kus jej postavy. „Špeciálne sa o figúru nestarám. Tým, že mám dieťa a predstavenia v divadle... To sú moje tréningy. Netreba ani navštevovať fitnescentrum,“ priblížila svoj recept na štíhlu líniu.

Nechajme sa prekvapiť, čo Diana predvedie v ďalšom kole. Čaká ju totiž slávna scéna z hudobného filmu Hriešny tanec. Počas svojho vystúpenia stvárni nevinnú Baby – dievča, do ktorého sa vo filme zamiloval Patrick Swayze.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

 Sledujte TOPKY TV: Diana Mórová o svojom tanečnom vystúpení a sexi figúre.

 
 
 
VIDEO: Diana Mórová predviedla v Showdance šou s erotickým nádychom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu