Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kollárova exmilenka Štofaníková: Zbavuje sa jeho 12-miliónového „daru“!

Martina Štofaníková Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková

BRATISLAVA – Už ho nechce! Bývalá milenka Borisa Kollára (44) predáva luxusnú nehnuteľnosť. Ide o byt, ktorý Martine Štofaníkovej (30) vybral pred trištvrte rokom podnikateľ, aby v ňom bývala s ich synom Šimonom Heliodórom. Byt stál údajne necelých 400 tisíc Eur (cca 12 mil. SK). Plnú sumu však podnikateľ nevyplatil. Hypotéka ostala na krku Martine, ktorá ju nezvláda splácať.

Poriadne drahý byt, ktorý v lete minulého roku Kollár predvádzal v markizáckej Smotánke ako honosné sídlo pre svojho syna Šimonka a milenku Martinu Štofaníkovú, je teraz na predaj.

Nehnuteľnosť v hodnote 371 772 € (takmer 12 miliónov korún), ktorú podnikateľ vybral a „daroval“ Štofaníkovej, totiž nebola vyplatená úplne. Podľa informácií nášho zdroja zaplatil Kollár iba časť - zhruba 100 až 130 tisíc €. Zvyšok je na úver, ktorý musela splácať Martina.   A to bolo pre ňu veľmi náročné. Na topkách sme o tom informovali v januári tohto roku (TU!). Už vtedy nám brunetka tvrdila, že je to po peňažnej stránke ťažké. Obzvlášť, keď je na materskej dovolenke.

Ako najnovšie vysvitlo, Martina sa práve kvôli spomínanému nedostatku peňazí rozhodla predať jeden z dvoch bytov, ktoré vlastní. „V ponuke sú oba. O ktorý bude skôr záujem, ten predám,“ netajila Štofaníková, ktorej sú 2 nehnuteľnosti zbytočné. Jednu totiž mala vo svojom vlastníctve už predtým, než jej Boris zaobstaral honosné sídlo pre ich spoločného syna Šimonka.

Kollár sa však bráni, že Štofaníkovú na holičkách nenechal. "Ja som sa o všetky svoje ženy vždy postaral. Doteraz som do toho bytu dal ďalších 166 tisíc (5 miliónov korún). Mesačne jej prispievam na splátky," tvrdí podnikateľ a dodáva: "Keď to chce predať, nech to predá." 

Ako sme sa v súvislosti s Martininou finančnou situáciou dozvedeli, chce sa pomaly postaviť na vlastné nohy. „Zatiaľ len postupne rozposielam životopisy. Mám veľa plánov, ktoré čakajú na zrealizovanie. Tak uvidím, čo sa podarí,“ dodala matka jediného Kollárovho syna.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu