Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Syn Kollára a Štofaníkovej: Najskôr nepríjemná choroba, teraz rehabilitácie!

Martina Štofaníková spolu so synom. Nedávno boli v Indii, teraz chodia na rehabilitácie na Slovensku. Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková spolu so synom. Nedávno boli v Indii, teraz chodia na rehabilitácie na Slovensku.

BRATISLAVA – Robí pre neho všetko! Martina Štofaníková (30) - matka jediného mužského potomka podnikateľa Borisa Kollára (44), nedávno odcestovala kvôli alergii malého Šimonka Heliodóra k moru. Po návrate z exotickej Indie a Spojených arabských emirátov sa najnovšie rozhodla chodiť so svojou ratolesťou na rehabilitácie.

Syn Kollára a Štofaníkovej:
Zobraziť galériu (6)

Bývalá milenka záletníka Borisa Kollára, Martina Štofaníková, je slobodná mamička. O výchovu syna sa momentálne stará sama. Brunetka sa netají tým, že sa Šimonkovi snaží obetovať všetok svoj čas. Kvôli tomu, že malý trpí atopickou dermatitídou (kožné zápalové ochorenie, pozn. red.), neváhala s bábätkom vycestovať za liečbou až do Indie a Spojených arabských emirátov.

Topky.sk najnovšie zistili, že Štofaníková bojuje so synovou chorobou aj na Slovensku. Chodí s ním na rehabilitácie a zdokonaľuje jeho pohybové schopnosti. „Navštevujeme dvakrát do týždňa skoro ráno bábätkovskú plaváreň. Je to pre neho výborné,“ tvrdila Martina, ktorá nechce nič zanedbať.

Ako tvrdí, vo všetkom počúva rady odborníkov. „Odporučili nám to na rehabilitácii, kde chodievam s malým. A urobili sme fantastické pokroky. Šimon je na začiatku 8. mesiaca a pevne stoji na nohách, dokáže sa sám udržať postieľky,“ nadšene povedala Štofaníková.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu