Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Exkluzívne FOTO: Takto si užívala Štofaníková so synom... Aj bez Kollára!

Martina Štofaníková spolu so synom. Zobraziť galériu (7)
Martina Štofaníková spolu so synom.

BRATISLAVA – Urobili si spoločný výlet! Martina Štofaníková (30) - matka jediného syna podnikateľa Borisa Kollára (44), sa pred pár dňami vrátila z dovolenky. Tú strávila spolu so synom Šimonkom (8 mesiacov) v Indii a Spojených arabských emirátoch.

Martina Štofaníková, matka štvrtého dieťaťa podnikateľa Borisa Kollára, sa pred pár dňami vrátila z dovolenky. Spolu so synčekom Šimonkom si vychutnávali slnečné počasie a piesočnatú pláž v ďalekej Indii a Spojených arabských emirátoch.

„Šimon sa cítil v cudzej krajine fantasticky. Chodili sme plávať, cvičiť a na masáže. Oddýchli sme si. Ja chcem čoskoro začať pracovať. Takže, kým môžem, tak chcem čo najviac času stráviť s mojím synom. Verím, že ak mi to finančná situácia dovolí, tak sa mi podarí s ním ešte niekam v blízkej dobe ísť,“ povedala pre topky.sk Štofaníková.

Ako sme sa od mamičky ďalej dozvedeli, osemmesačný Šimonko už robí veľké pokroky. „Každý deň sa mu podarí niečo nové vymyslieť alebo objaviť. Čakám, kedy začne skladať prvé slová. Mňa zatiaľ volá GI. Druhá najdôležitejšia vec je cumlík, ktorý je GINGI,“ pochválila sa mamička, ktorá sa o výchovu syna stará momentálne sama.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu