Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Módne (s)hity: Barkolová so žemľou na hlave, Judínyová s holými krížami!

Ivan Bednárik hodnotí aj tieto outfity Zobraziť galériu (7)
Ivan Bednárik hodnotí aj tieto outfity

BRATISLAVA – Vedia, čo im pristane?! To, či majú prominentné krásky vkus, prezrádzajú ich outfity. Pár z nich opäť zhodnotil stylista a vizážista Ivan Bednárik. Ktorá z dám bola podľa vás v spoločnosti najviac štýlová? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Erika Barkolová – moderátorka

To by snáď ani nebola Erika, keby na seba nenavliekla všetko možné! Výrazné náušnice, šaty so záclonkou, pytón na nohách, poriadna dávka mejkapu a ide sa! A čo to pristálo Erike na hlave?! Nejaká žemľa? Ten príčesok je zle pripnutý. Celé to zaklincovali odrastené vlasy. Tie by si Erika určite mala zafarbiť. Asi to nestíhala...  

 

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Erika Judínyová – moderátorka

Ako taká mačička. Erika má peknú tvár, k tomu zvolila kožušinovú vestičku, super pančucháče a aj čižmy. Je to veľmi pekný outfit! Výstredný, ale zároveň aj vkusný. Len si daj Erika pozor, aby ti neprechladli kríže. Potom by si musela nakrúcať Smotánku v nemocnici.

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Alexandra Kotvanová – finalistka Miss Universe SR 2007, playmate

Pekná tvárička, zaujímavé šaty, plechový look... zatiaľ je to všetko v poriadku. Ale ten opasok?! To mi príde také ako zo „sekáča.“ Okrúhla pracka sa už veľmi nenosí. V tomto prípade by som troška viac experimentoval. Po výmene opasku by som Alexandre odporučil zmeniť aj obuv. Veď tie staré "bagandže", čo má na nohách, sa jej k takýmto šatôčkam vôbec nehodia.   

 

 

 

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Silvia Lakatošová – riaditeľka Miss Universe SR 

A máme tu missku Silviu! Tá si aj po rokoch právom zaslúži svoj titul Kráľovnej krásy. Top so zaujímavým strihom jej veľmi svedčí. Najmä tá svieža farba. Konečne je to niečo iné ako klasická čierna. Výhrady mám len voči tej sukienke. Príliš sa k tomu nehodí. Skôr by si ju Silvia mala odložiť na nejakú dovolenku. Ale tak nohy má veru krásne! Aj s tými topánkami Gucci, ktoré na nich má.

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Martina „Tina“ Csillaghová - speváčka

Toto je na Tinu tak troška vážny outfit. Neviem, či biela blúzka je to pravé orechové... Na krst nejakej knihy by sa to aj celkom hodilo. Každopádne, tá vestička je veľmi pekná. Nabudúce však pod ňu odporúčam len nejaké tielko. Bolo by to veľmi sexi.

 

 

Módne (s)hity: Barkolová so
Zobraziť galériu (7)

Alžbeta Stanková - herečka

Je to veľmi nápadité. Mám rád tento anglický look. Kombinácia vtipných šiat, opasku a saka so zapínaním á la uniforma je naozaj pekná. Len tie kozačky mi prekážajú. Zvolil by som radšej kotníkové lodičky. K tomuto štýlu pôsobia masívne čižmy veľmi hrubo. Čo sa účesu týka, mohol byť viac ležérny.

 

 

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu