Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Módne (s)hity z Miss Universe: Rezešová prekliato sexi, Mendrejová ako salónka!

Silvia Lakatošová, Eva Rezešová a Denisa Mendrejová. Zobraziť galériu (8)
Silvia Lakatošová, Eva Rezešová a Denisa Mendrejová.

BRATISLAVA – Tohtoročná prvá kráľovná krásy je už známa! Miss Universe SR 2010 sa v nedeľu stala Anna Amenová (25) z Bratislavy. Po jej korunovácii sa konala recepcia, ktorú si nedali ujsť známe tváre nášho šoubiznisu. Ako sa na túto akciu obliekli prominentky? Outfity hodnotí stylista Ivan Bednárik, ktorý medzi dámami našiel kráľovnú obežnej dráhy, sexi rockerku, aj vianočnú salónku.

Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu – moderátorka
Veľmi jednoduché koktailové šaty. Nádherné lodičky – kvety sa budú nosiť celé leto, najmä motívy ruží. Ale kabelku à la disko kométa mohla vymeniť za nejaký retro model pasujúci k lodičkám.
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Kristína Peláková – speváčka
Z lesnej divožienky sa stala popstar! Konečne to rozbalila. Voľná vlnitá hriva jej veľmi pristane, plus čierne oči a sexi šatôčky... Konečne aj vyzerá na 23. Je krásna, celé Slovensko na čele s Horehroním ju miluje. Čo viac sme si mohli priať?!
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Silvia Lakatošová – riaditeľka Miss Universe SR  
Konečne niekto v inej róbe, ako z požičovne. Model Mars, Jupiter alebo Pluto – máme tu kráľovnú obežnej dráhy.  Je to zaujímavý model od Jany Gavalcovej. Na jednej strane krásne odhaľuje figúru, na druhej je z nej krásne zahalená Afrodita. Pekné, ale mohli jej aj niečo krajšie „diamantári“ zavesiť do toho dekoltu. Má tam také skromné šperky, ako od susedov.
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová – Miss Universe SR 2009
No, polemika je tu. Bývalá miss chcela asi šokovať. Podarilo sa! V cyklámenovej róbe asi nikomu neunikla a pozornosti tiež nie. Je ako taká sladká salónka. K tomu dva balóny na hlave, už len rozbaliť. Nuž, si jednotka, Deniska. Len k tvojej kráse si zaslúžiš aspoň minimálne Swarovského kryštály do dekoltu a nie plastové kamienky. Trochu lesku nezaškodí. A rukavice tiež nepotrebuješ, veď pokožku máš ešte krásnu!
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská – moderátorka
Hlavne ma nefoťte! A budeme! Tradičná čierna... Len si v tom nejaká smutná. Trochu odvahy by nezaškodilo. A pekný mejkap by tiež bodol. Či chceš, či nie, vždy si ťa budú fotiť! Tak šup-šup k vizážistovi.
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Eva Rezešová (Džodlová) – modelka
Krásny  rockový komplet. Táto dáma predviedla mladistvé, trendy a veľmi sexi oblečenie. Čižmám od Laboutina asi nikto neodolá a každý slintá. Skvelé!
Módne (s)hity z Miss
Zobraziť galériu (8)
Martina Štofaníková – matka jediného syna Borisa Kollára
Čerstvá mama, teda nie najčerstvejšie čerstvá, ale čerstvá v obliekaní. Krásny overal  s vypchávkami na ramenách, také teraz nosí celý Hollywood. Skvelé! Ležérna vizáž, červený rúž – konečne niekto odvážny! Gratulujem. Ale „štekle“ si daj na platforme. Tieto patria ku kostýmu na rodinné oslavy.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu