Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Módne (s)hity z finále: Z Kláry bola domina vo vreci, Mista sa škrtila!

Módne (s)hity - hodnotí Ivan Bednárik Zobraziť galériu (8)
Módne (s)hity - hodnotí Ivan Bednárik

BRATISLAVA - Veľkolepé finále! Účinkujúci pesničkovej súťaže Eurosong mali uplynulú sobotu poslednú možnosť získať si vaše sympatie. Ako sa na to pripravili po výzorovej stránke? Originálne outfity interpretov hodnotí stylista a vizážista Ivan Bednárik. Ktorý z nich najviac zaujal vás? Hlasujte v ankete na konci článku.

 

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Martina Schindlerová speváčka

Už viem, kde je pes zakopaný! Martine vôbec nesvedčia mini šaty. Opäť vyzerá ako keby niekam cestovala (pozn. speváčka mala v štvrťfinálovom kole šaty, ktoré jej vďaka strihu urobili zo zadku kufor). Čo je ešte horšie, aj ten vzor na šatách ju opticky veľmi rozšíril. Martina si však nezabudla nakypriť vlasy... Zrejme je za tým nejaký bylinkový šampón. Asi sa poradila s Erikou Judínyovou.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Claudia Faniello finalistka Eurovízie z Malty 

Overal je veľmi trendy záležitosť. Rovnako tak aj vlny, na aké Claudia vsadila! Konečne sa našiel niekto, kto si pozrel aj módne magazíny. Jediné, čo mi na nej prekáža, je to, že si neuvedomila, čo spôsobia tie topánky. Vyzerá to tak, ako keby mala nohy ofačované v gáze.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Filip Lenárth spevák zo skupiny Free Voices

Oni spievali rockovú pesničku?! Som si nevšimol, aby počas vystúpenia použili elektrické gitary a podobne. Myslím si, že to celé tak troška neladí. Hudobný žáner, oblečenie, ani ten účes á la Beckham. Sladký chlapec mohol radšej siahnuť po osvedčenej košeli a veste.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Soňa Šimorová - speváčka známa pod menom Mista

Mista zvolila veľmi peknú farbu šiat. Len netuším, či sa škrtila naschvál, aby zaspievala o nejaký ten tón vyššie, alebo to bola len dekorácia – tón v tóne. Ak áno, v tom prípade ju mala nechať radšej v požičovni. Pochváliť však musím krásny mejkap a výborne upravené vlasy.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Veronika a Daniela Nízlové - speváčky známe pod názvom Twiins 

Dvojčence sa nám zmenili na sexi slečinky. Jedna na mňa pôsobí ako inštruktorka power jogy v zimných kapciach. A tá druhá, ako keby si odbehla od mixážneho pultu. Každopádne dvojičky spája natupírovaná hriva á la Amerika a ešte jedna vec, na ktorú nesmieme zabudnúť - rovnaká tvárička.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Fabrizio Faniello – bývalý reprezentant Malty na Eurovízii

Tak toto je ozaj "good street look." Po svete chodí veľa umelcov takto dobre nahodených. Fabrizio zvolil také príjemné denné oblečenie, keď stavil na farebné tričko. Myslím si, že to bola dobrá voľba - junácky outfit.

Módne (s)hity z finále:
Zobraziť galériu (8)

Klára Mančáková - speváčka z formácie Remenár Pavol, Klára a Liquid Error   ´

A máme tu dominu vo vreci! Šaty bez strihu Kláre úplne zdeformovali postavu. Podľa nôh predpokladám, že ju má veľmi peknú. Je to škoda. Načo však zvolila k tomuto looku ten diadém?! Mohla ho požičať radšej Schindlerovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu