Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šmahel ukázal novú milenku: Playmate vymenil za študentku!

Miro Šmahel s priateľkou Soňou. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmahel s priateľkou Soňou.

BRATISLAVA – Už má náhradu! Po polročnej samote si našiel bývalý moderátor markizáckeho Telerána Miroslav Šmahel (27) novú priateľku. Playmate Soňu Mihaličkovú (22) vymenil za inú Soňu - študentku.

Miro Šmahel, ktorý je bratom Muža roka 2008 Martina Šmahela, nemá o slečny núdzu. A hoci mu pred pol rokom stroskotal dvojmesačný vzťah s playmate Soňou Mihaličkovou, teraz je opäť zadaný. Jeho srdce si znova získala hnedovlasá Soňa!

Šmahela sme stretli s novou polovičkou na nedávnej spoločenskej akcii, kde topkám svoju známosť predstavil priamo pred našou kamerou. „Toto je Soňa,“ povedal na ženu stojacu po svojom boku, ktorú po celý čas držal za ruku.

Keď sme sa páriku spýtali, ako dlho sú spolu, nežnejšia polovička odvetila: „Aj s cestou asi dva mesiace. Zoznámila nás kamarátka. Ja som jej povedala, že sa mi tento mladý muž páči. Potom sme si začali písať a bolo.“

Ako sme sa ďalej dozvedeli, Šmahelova čerstvá láska študuje v Prahe ekonómiu. Vzdialenosť medzi hlavnými mestami Čiech a Slovenska dvojici zatiaľ neprekáža. Uvidíme, dokedy.

Sledujte TOPKY TV: Šmahel predstavil priateľku!

.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu