Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Novinka Šmahelovej exmilenky Mihaličkovej: Silikónové trojky!

Playmate Mihaličková chce z jednotiek silikónové trojky. Zobraziť galériu (6)
Playmate Mihaličková chce z jednotiek silikónové trojky.

BRATISLAVA – Túži po väčších vnadách! Bývalá playmate a expriateľka moderátora Miroslava Šmahela (28) Soňa Mihaličková (24) pôjde zrejme už čoskoro pod nôž. Kráska totiž nie je spokojná so svojimi prsiami. Pre topky.sk otvorene priznala, že ich chce mať oveľa väčšie.

Povolaním kaderníčka a tiež príležitostná modelka Soňa Mihaličková sa rozhodla, že nebude zaostávať za svojimi bývalými playmate kolegyňami.  A tak plánuje ísť pod nôž - chce si nechať zväčšiť poprsie. Hoci s nahotou doteraz nemala problém, spokojná so svojím výzorom zjavne úplne nebola. Starosti jej robil najmä menší hrudník. 

„Rozhodla som sa tak jedine kvôli sebe, pretože už ma nebaví mať malé prsia,“ vysvetlila Soňa na dôvod, kvôli ktorému chce podstúpiť operáciu. Dokonca nám prezradila, že si chce dať z jednotiek spraviť hneď trojky. „Nech je vidno rozdiel,odôvodnila Mihaličková.

Ako sme sa od tmavovlásky ďalej dozvedeli, zo zákroku má veľký strach. „Najmä z anestézy, nikdy som nebola operovaná,“ priblížila topkám svoje obavy bývalé playmate. A čo na jej rozhodnutie hovoria rodičia? „Žiaľ, tí s týmto nápadom nesúhlasia. Ale verím, že ma v tom nakoniec podporia,“ uzavrela kráska, ktorá v týchto dňoch svoju premenu už konzultuje s lekármi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu