Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

AUDIO Beňo o dobodanej dcére: Nebol to skrat, chcel ju zabiť! Už ju napadol aj v minulosti!

Robo Beňo a jeho dcéra Lucia Zobraziť galériu (3)
Robo Beňo a jeho dcéra Lucia

BRATISLAVA/PRAHA - Správa, ktorá šokovala celé Slovensko! Na topkách sme dnes informovali, že sa u našich západných susedov odohrala krvavá dráma. Muž bodol 45-krát ženu v pražskom dome. Dievča, ktoré utrpelo vážne zranenia, je dvadsaťosemročná Lucia – dcéra exmoderátora Roba Beňa (46).

Všetko nasvedčuje tomu, že útočníkom je bývalý priateľ dcéry Roba Beňa. „Boli spolu asi dva roky. Fakt je, že som jej pred časom hovoril, aby ten vzťah ukončila, pretože sa mi nepáčil. Neustále vystupoval proti jej matke. Zdal sa mi príliš agresívny v komunikácii s ňou. Nemám však na mysli agresívny fyzicky, ale v prejave. Skrátka, ten vzťah sa mi nepáčil. Veď ho aj nakoniec pred zhruba trištvrte rokom ukončili,“ priblížil Beňo topkám detaily toho, aká „atmosféra“ vládla medzi jeho dcérou a expriateľom. 

Ako sme sa ďalej v súvislosti so šokujúcou témou od politika dozvedeli, tento krvavý útok nebol prvým v Luciinom vzťahu. „V minulosti ju už fyzicky napadol. Ale v tej dobe už, myslím, neboli spolu. No ona sa nikdy nesťažovala, takže som nemal všetky veci úplne pod kontrolou. Veď žije 14 rokov v Čechách. Keď sa toto stalo, tak mi jej matka povedala nejaké veci, ktoré ma dosť prekvapili. Nevedel som o nich,“ povedal nám Beňo, ktorý by však nikdy nepomyslel, že sa situácia môže vyhrotiť až do takéhoto extrému. „Určite nie. Ten človek sa vám môže nepáčiť, ale v nadväznosti na tento prípad nemá zmysel niečo analyzovať. Nie som psychiater. Nepáčil sa mi, ale to ešte nie je dôvod, aby som ho podozrieval, že ju chce zabiť. Teraz som ale presvedčený o tom, že to bol jednoznačne pokus o vraždu. Zavolal si ju s tým, že to chce urobiť,“ tvrdí politik, ktorý má teda zjavne v otázke úmyslu páchateľa jasno.

AUDIO: Robo Beňo hovorí o dobodanej dcére. Aký mala vzťah s expriateľom?

AUDIO: Robo Beňo o dobodanej dcére: Niečo také som nečakal!

 

AUDIO: Robo Beňo: Moju dcéru chcel chladnokrvne zabiť!

AUDIO: Robo Beňo o dobodanej dcére: Expriateľ ju už v minulosti napadol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu