Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Beňo: Christovú vymenil za inú missku!

Robo Beňo a Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (9)
Robo Beňo a Denisa Mendrejová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Slabosť pre krásne ženy! Robo Beňo (47) si užíval spoločnosť úradujúcej Miss Universe SR Denisy Mendrejovej (23). Tú dočasne vymenil za svoju súčasnú a podstatne staršiu partnerku Ivanu Christovú (38).

S krásnou blondínkou si exmoderátor predvčerom vyrazil na „rande“ pri príležitosti Európskeho dňa bez áut. Zobrali si bicykle a z centra nášho hlavného mesta si to namierili do neďalekého Pezinka. Trať merala 23 kilometrov a obaja chceli takýmto spôsobom podporiť spomínaný projekt.

V súvislosti s tým nás zaujímalo, prečo si Robo Beňo nezašportoval so súčasnou partnerkou a federálnou Miss roku 1989 Ivanou Christovou. Z akého dôvodu ju vymenil za úradujúcu kráľovnú krásy? „Denisa podporuje moju kandidatúru na Župana Bratislavského samosprávneho kraja. Je aj riadnou členkou môjho volebného tímu a som rád, že sa rozhodla podporiť myšlienku Európskeho dňa bez áut ,“ dozvedáme sa od politika.

Ako nám ďalej prezradil, Ivana mala v tom čase pracovné povinnosti, čo zapríčinilo, že sa nemohla akcie zúčastniť. Pri pohľade na naše fotografie je však vidno, že mu to príliš neprekážalo. Prítomnosť Miss Universe SR 2009 Denisy Mendrejovej bola totiž Robovi Beňovi naozaj príjemná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu