Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Prichytení Beňo a Christová: Po kríze si ju hýčka!

Robo Beňo a Ivana Christová Zobraziť galériu (5)
Robo Beňo a Ivana Christová

BRATISLAVA – Zliepajú naštrbený vzťah! Topky.sk pristihli dvojicu v pondelok v bratislavskom obchodnom centre pri romantickom obede. Robo Beňo (47) po ňom dokonca Ivanu Christovú (38) potešil nákupom prívesku a náušníc. Zdá sa, že sa takto snažia hasiť nedávnu krízu.

Ako sme na topkách v auguste informovali, medzi exmoderátorom a bývalou misskou to vôbec neklapalo. Dokonca sa v ich okolí šepkalo o rozchode. Ako však najnovšie dokazujú naše zábery z bratislavského nákupného centra, dvojica sa zrejme rozhodla vzájomný vzťah zachrániť. Potvrdil nám to aj samotný Robo Beňo. „Prekonali sme celkom úspešne krízové obdobie. Teraz je to fajn,“ povedal nám politik, ktorý sa rozhodol tento rok kandidovať na Župana Bratislavského samosprávneho kraja.

Ako sme sa od Beňa ďalej dozvedeli, v obchode so šperkmi vyberal doplnok, ktorý by Christovej urobil radosť. „Niečo sme si kúpili. Nechám si to však pre seba,“ tajnostkáril exmoderátor. My sme sa však dozvedeli, že svoju polovičku potešil náušnicami a príveskom. Ivanu obdaroval potom, ako si spolu dali chutný obed v reštaurácii.

Na základe týchto všetkých okolností, ktoré hovoria o pozitívnom zlepšení ich vzťahu, sme chceli vedieť, ako to teda medzi nimi v súčasnosti je. „K súkromiu sa už viac nechcem vyjadrovať,“ odmietol ďalej komentovať túto tému. Topky.sk však vypátrali, že dvojica už spolu od mája nežije v spoločnej domácnosti.

Robo Beňo sa dočasne odsťahoval do Modry neďaleko Bratislavy, kde sa stará o dom a záhradu. „Občas ho vídavame ráno behať,“ dozvedeli sme sa od susedov. „Nechcem vyzerať tučný a zamračený ako naši politici,“ smial sa Beňo, keď sme sa ho spýtali na ranné športové aktivity.

Sledujte TOPKY TV: Beňo a Christová na romantickom obede. Ivana ho dokonca kŕmila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu