Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hrošia diva - taká obézna, že ju nikto neoblapí!

Gabourey Sidibe len tak niekto neobjíme Zobraziť galériu (7)
Gabourey Sidibe len tak niekto neobjíme

LOS ANGELES – Na červenom koberci ju len tak neprehliadnete! Vychádzajúca hviezda Gabourey Sidibe (26) totiž pozornosť nepúta len pribudajúcimi oceneniami, ale predovšetkým poriadnou nadváhou. Svoje telo vykŕmila do takých rozmerov, že ju pri gratuláciách nikto z kolegov nedokáže ani objať!

Mladá herečka prerazila vo svete veľkej kinematografie hlavnou úlohou v nezávislej dráme s názvom Precious: Based on the novel 'Push' by Sapphire. Vďaka role znásilňovanej a psychicky týranej šestnástky sa stala známou po celom svete a na svoje konto si pripísala nemálo cien. Podobný scenár sa už po niekoľký raz opakoval aj v piatok večer, kedy sa v Hollywoode rozdávali sošky Národnej asociácie pre pokrok ľudí farebnej pleti (NAACP). Tvorcovia americkej drámy zhrabli, čo sa dalo!

Na 41. ročníku tohto filmového sviatku čokoládových umelcov spomínaná snímka premenila na úspech až šesť z deviatich nominácií. Naprázdno neobišla ani hlavná hrdinka, ktorá si svoj triumf vychutnávala so žiarivým úsmevom. Blahoželania ako prvý odštartoval Chris Rock, ktorého ruky v snahe objať svoju kolegyňu skončili len na jej širokých bokoch. Pri pokuse oblapiť Gabourey a zagratulovať jej tak k získaniu ceny nepochodila ani útla Traji P. Henson – tá totiž dočiahla len po lopatky čokoládovej hviezdy. Počas galavečera však herečkina hmotnosť bola tým posledným, čo si hostia všímali. Spoločenskú udalosť ovládli emócie a Gabourey mala v antracitovej róbe sebavedomia na rozdávanie!

Hoci objemná mladá dáma svojím zovňajškom do hollywoodskeho ideálu krásy nezapadá, núdzu o luxusné outfity v šatníku rozhodne nemá. Ako prezradila jej štylistka Linda Medvene, návrhári zvučných mien sa v ponúkaní svojich šiat doslova predbiehajú: „Svoje róby nám ponúklo viacero známych dizajnérov.“ Odovzdávanie Oscarov totiž klope na dvere a Gabby sa ako jedna z nominovaných opäť objaví v žiari reflektorov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu