Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvodca Šmajda sa dal dokopy so Štumpfovou: Katka je veľmi sexi!

Miro Šmajda a Katarína Štumpfová tvoria tanečný pár. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmajda a Katarína Štumpfová tvoria tanečný pár.

BRATISLAVA – Nový pár! Miro Šmajda (21) sa po SuperStar objaví aj v Let’s Dance. Ako sme zistili, tancovať bude s minuloročnou kráľovnou parketu Katarínou Štumpfovou (24). Podarí sa mu odolať jej pôvabom?

Už zarezáva! Ako topky.sk zistili, Miro Šmajda má za sebou kvôli súťaži Let´s Dance 4 už niekoľko tréningov. Telo na telo sa lepí na skúškach so sexi Katarínou Štumpfovou, ktorá sa okrem víťazstva v Let´s Dance 3 zviditeľnila aj údajnou aférou s Patrikom Švajdom.

Keďže sú Miro aj Katka nezadaní, zaujímalo nás, či medzi nimi nepreskočila iskra. „Ale nie. To, že to vyšlo Banášovej a Modrovskému, neznamená, že to platí u každého,“ so smiechom nám včera odpovedal Miro.

Ako sa však zdá, ešte to môže prísť. Superstarista totiž svoju partnerku považuje za veľmi zvodnú. „Ja potrebujem v tejto súťaži po svojom boku atraktívnu osobu, aby som podal čo najlepší výkon. A Katka je sexi,“ priznal náklonnosť k plavovláske.

Samozrejme, príťažlivá partnerka to pre nich v šou nevyhrá, ak budú obe Mirove nohy ľavé. Preto spevák poctivo trénuje. „Neviem síce ani valčík, ale budem sa snažiť, aby som tam nevyzeral ako nejaký pajác. Je to pre mňa výzva a posnažíme sa, aby náš tanec bol maximálne efektný,“ prisľúbil všetkým svojim fanúšikom. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa mu aj v tejto súťaži podarí vybojovať aspoň druhé miesto tak ako v Česko Slovenskej SuperStar. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu