Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Prichytení: Šmajda so Starou zdrhli zo žúru a... Išli k Dominike na izbu!

Miro a Dominika odchádzajú spolu z párty. Zobraziť galériu (6)
Miro a Dominika odchádzajú spolu z párty.

BRATISLAVA – Vyparili sa z pondelkovej párty! Topky.sk nachytali strieborného speváka Česko Slovenskej SuperStar Mira Šmajdu (21), ako odchádza z „finálového“ žúru spolu s Dominikou Starou (16). Ich kroky viedli do bratislavského hotela.

Hoci obaja svorne tvrdia, že spolu nič nemajú, nevyzerá to tak. Dôkazom môžu byť aj fotografie, ktoré sa topkám podarilo urobiť v pondelok v noci. Objektív nášho fotografa pristihol Mira Šmajdu a Dominiku Starú, ako spoločne odchádzajú z párty, ktorá sa konala po finále Česko Slovenskej SuperStar.

„Išiel som si ešte s rodičmi sadnúť na drink,“ znela Mirova odpoveď na otázku, čo robil po žúre. Spoločný odchod s Dominikou pritom zamlčal. Keď sme ho oboznámili o spomínaných fotografiách, priznal, že ho sprevádzala Stará. „Prišli pre mňa naši a viezli sme ju na hotel. Necítila sa dobre. Bolela ju hlava a chcela ísť na izbu. Odviezli sme ju, aby nemusela platiť taxík,“ povedal topkám Šmajda, ktorý už Dominiku zoznámil so svojimi rodičmi.

V súvislosti s odchodom finalistov je tiež zaujímavé, že mali zabezpečený odvoz zo žúru. Dokonca pod dohľadom ochranky. Je teda evidentné, že Dominika uprednostnila na cestu domov Mirovu spoločnosť. O rodáčke zo Šamorína je známe, že má slabosť pre Mira. Svoje sympatie mu prejavila aj počas Česko Slovenskej SuperStar, kedy otvorene priznala, že sa jej spomedzi všetkých účastníkov páči najviac. Miro však popiera, že by spolu chodili. „Špekulovať sa môže. Nie je medzi nami nič. Už som to povedal veľakrát. A rovnako tak aj Dominika,“ zamieta dohady o tom, že by tvorili pár.

Do budúcnosti však nevylučuje nič. „Všetko je možné. Stať sa môže hocičo,“ znejú Šmajdove slová. Vzápätí však dodáva, že si myslí, že sa niečo také nestane. „Boli by sme radi, keby sa nám tá kamarátska rovina nepokazila. Možno budeme niekedy spolupracovať po speváckej stránke. Preto by bolo fajn to udržať na tejto úrovni,“ načrtol svoju predstavu Košičan.

Šmajda však po fyzickej stránke hodnotí mladú plavovlásku pozitívne. „Dominika sa mi páči ako kamarátka. Veľmi. A či je pre mňa atraktívna? Príťažlivosť by som nechal na vážnejší vzťah,“ povedal topkám Miro, ktorý by si podľa vlastných slov rád našiel priateľku. „Bolo by fajn, keby som cez sviatky spoznal niekoho milého.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či sa dá dokopy s Dominikou, alebo si jeho srdce uchmatne iné dievča.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu