Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Banášovej ex ide hneď na vec: Obchytkával aj Štumpfovú!

Rasťo Brezovský a Katarína Štumpfová. Zobraziť galériu (4)
Rasťo Brezovský a Katarína Štumpfová.

BRATISLAVA – Zrejme je to donchuan! Rasťo Brezovský (29) sa po rozchode s Adelou Banášovou (28) túli asi ku všetkým ženám v jeho okolí. Dokonca aj k takým, ktoré nepozná!

Banášovej ex ide hneď
Zobraziť galériu (4)

Len nedávno sme priniesli informáciu, že expriateľ moderátorky Banášovej si vyrazil do spoločnosti s háremom žien. A teraz sa k nám dostal záber, na ktorom sa Rasťo Brezovský až nápadne túli ku Kataríne Štumpfovej. Na fotografii to vyzerá tak, že sa k sebe naozaj majú. Zisťovali sme preto, či sa táto dvojica kamaráti. A dozvedeli sme dosť šokujúcu vec!

Brezovský a Štumpfová sa nepoznajú! „S Rasťom som sa videla prvý a poslednýkrát na tom fotení, kde pomáhal fotografke. Pokiaľ viem, máme spolu len jednu fotku a ja som ani nevedela, kto to je,“ napísala nám v esemes správe Katka z Číny, kde momentálne vystupuje.

Zdá sa teda, že Rasťa práca doslova rozpaľuje. Snímka so Štumpfovou totiž vznikla pri jednom módnom fotografovaní, na ktorom sa podieľal. A napriek tomu, že kráľovnú Let´s Dance 3 nepoznal, neváhal jej takmer siahnuť na prsia! Veď jeho ruka šmátrala len kúsok od ženských predností sexi tanečnice. Nuž, dievčatá v okolí Brezovského si musia na neho naozaj dávať pozor.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu